Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cnm valla bende var iki kız bir oğlan alllah nasip ederse bir oğlum daha olsa bence yeterli ya iki kız iki oğlan yada bir kız bir oğlan yeterli diye düşünüyorum cnm
Şu şartlara bakılırsa maddi ve manevi olsrak bir diye düşünüyoeum tabi her evladın yeri bambaşka ama bu ekonomik koşullarda hem çocuk büyürmek hem pis insanlardan koruyup yetiştirmeye çalışmak çok zahmetli bir iş rabbim yardımcımız olsun
Şu şartlara bakılırsa maddi ve manevi olsrak bir diye düşünüyoeum tabi her evladın yeri bambaşka ama bu ekonomik koşullarda hem çocuk büyürmek hem pis insanlardan koruyup yetiştirmeye çalışmak çok zahmetli bir iş rabbim yardımcımız olsun
Bana göre de 1ya da iki gayet normal çünkü derler çocuk rızkiyla gelir elbet öyledir ama hayat ekonomisi var çevre kirliliği çok var bi çok ebebeyini görüyorum diyorlar ki biz çocuğu 13 14 yaşına kadar tutabiliyoruz sonradan tutamiyoruz yanlış arkadaş ortamı oluyor ve çocuğun ister istemez hem ailesini hem kendini yoruyor bu yüzden bence birle iki gayet normal
Ben çocukları bırak işe giderken akşam gelirken üstümde biber gazı ve bıçak taşıyorum cezalar caydırıvı değil malesef bende canımı yolda bulmadım kendi kendimi böyle koruyorum
Ben çocukları bırak işe giderken akşam gelirken üstümde biber gazı ve bıçak taşıyorum cezalar caydırıvı değil malesef bende canımı yolda bulmadım kendi kendimi böyle koruyorum