Kafam karisti 🤔🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nupel karayel tarafından oluşturulan Kafam karisti 🤔🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,991 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kafam karisti 🤔🤔
Konbuyu başlatan Nupel karayel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nupel karayel

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Dun rahatsızdim bugun doktora gittim normal dedi dogumun yaklasmis dedi benim su kafami karistirdi benim tahmime gore bebek 36hafta 3gunluk ama doktor bugün bakti 38 haftalik nasil oluyor ya 🤔 sizdede hic oyle oluyormu kizlar
Ben özel hastaneye gidince tam gün söylüyor mesela 19 +4 günlügüz ama devlet hastanesi bana bir hafta geri diyor ama ultrasondan diyorlar

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
Ben özel hastaneye gidince tam gün söylüyor mesela 19 +4 günlügüz ama devlet hastanesi bana bir hafta geri diyor ama ultrasondan diyorlar
Ben ozlede gitmistim o bana aynı demişti devlet iki hafta ilerde soyluyor anlamadim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Masallah canım kilo almak onemlı degil bebegın gelısımı ıyıse sıkıntı etme kiloyu 3 kiloda gayet iyi 38 haftaya gore
Aynen doktorumda oyle soyledi ben fazla almamisim bebek almis

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
Gülüm geçmiş olsun kapı komşum korona olmuş burnumu çıkaramıyorum korkudan
Bizimde üst kat olmustu çocukları hep dusardaydi bi an korktum banada bulasicak esim rahtsiz oldu grip oldu simdi ben oldum insan biseyde içemiyor biseyde yapamiyor ah ah gebelik cok zor oluyor gerçekten

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Cok gecmıs olsun canım bir an once ıyılesmeye bak hasta doguma gitme Allah sifa versin ıhlamur limon tuket onlar iyi geliyor hamileyken

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Bizimde üst kat olmustu çocukları hep dusardaydi bi an korktum banada bulasicak esim rahtsiz oldu grip oldu simdi ben oldum insan biseyde içemiyor biseyde yapamiyor ah ah gebelik cok zor oluyor gerçekten
Hiç deme eşim gelince banyo yapıyor korkudan o aşı yaptı ama korkuyor
Cok gecmıs olsun canım bir an once ıyılesmeye bak hasta doguma gitme Allah sifa versin ıhlamur limon tuket onlar iyi geliyor hamileyken
Bugün kalbim agrıyor

Tüm sayfalar yüklendi.