Aman dikkat et canım tansiyon tehlikeli
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 23 Ağustos 2021 #21 Aman dikkat et canım tansiyon tehlikeli
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 23 Ağustos 2021 #22 Sümeyyem' Alıntı: Aman dikkat et canım tansiyon tehlikeli Genişletmek için tıkla ... Ben hamilken öyle oluyor 9 a ve daha fazla düşüyor
Sümeyyem' Alıntı: Aman dikkat et canım tansiyon tehlikeli Genişletmek için tıkla ... Ben hamilken öyle oluyor 9 a ve daha fazla düşüyor
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 23 Ağustos 2021 #23 Sarımsak dengelıyor galiba hergun 1 tane ye dengelenır ınsallah
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 23 Ağustos 2021 #24 Sümeyyem' Alıntı: Sarımsak dengelıyor galiba hergun 1 tane ye dengelenır ınsallah Genişletmek için tıkla ... Ayran tuzlu içiyorum sarımsak bi deneyim herif her yemek yemiyor ne yemek edecem akşam valla rezil olmuşum
Sümeyyem' Alıntı: Sarımsak dengelıyor galiba hergun 1 tane ye dengelenır ınsallah Genişletmek için tıkla ... Ayran tuzlu içiyorum sarımsak bi deneyim herif her yemek yemiyor ne yemek edecem akşam valla rezil olmuşum
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 23 Ağustos 2021 #25 Sıbelmamı' Alıntı: Ayran tuzlu içiyorum sarımsak bi deneyim herif her yemek yemiyor ne yemek edecem akşam valla rezil olmuşum Genişletmek için tıkla ... Her yemegı yiyen koca varmı acaba bi benimki sanıyordum her yemegı yemeyen
Sıbelmamı' Alıntı: Ayran tuzlu içiyorum sarımsak bi deneyim herif her yemek yemiyor ne yemek edecem akşam valla rezil olmuşum Genişletmek için tıkla ... Her yemegı yiyen koca varmı acaba bi benimki sanıyordum her yemegı yemeyen
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 23 Ağustos 2021 #26 Sümeyyem' Alıntı: Her yemegı yiyen koca varmı acaba bi benimki sanıyordum her yemegı yemeyen Genişletmek için tıkla ... Valla evlenince soracsktıktım o zaman
Sümeyyem' Alıntı: Her yemegı yiyen koca varmı acaba bi benimki sanıyordum her yemegı yemeyen Genişletmek için tıkla ... Valla evlenince soracsktıktım o zaman
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 23 Ağustos 2021 #27 Sıbelmamı' Alıntı: Valla evlenince soracsktıktım o zaman Genişletmek için tıkla ... her yemege yiyorsan alacam diye demi hahah
Sıbelmamı' Alıntı: Valla evlenince soracsktıktım o zaman Genişletmek için tıkla ... her yemege yiyorsan alacam diye demi hahah
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 23 Ağustos 2021 #28 Sümeyyem' Alıntı: her yemege yiyorsan alacam diye demi hahah Genişletmek için tıkla ... Aynen valla zaten o zaman tanımıyorsun sor işte ben hiç düşünmedim
Sümeyyem' Alıntı: her yemege yiyorsan alacam diye demi hahah Genişletmek için tıkla ... Aynen valla zaten o zaman tanımıyorsun sor işte ben hiç düşünmedim
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 23 Ağustos 2021 #29 Yemeyen koca degilde yemeyen cocuk zor canım insallah bebislerimız herseyı yerler de gelısırler
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 23 Ağustos 2021 #30 Sümeyyem' Alıntı: Yemeyen koca degilde yemeyen cocuk zor canım insallah bebislerimız herseyı yerler de gelısırler Genişletmek için tıkla ... Alıştıra az valla
Sümeyyem' Alıntı: Yemeyen koca degilde yemeyen cocuk zor canım insallah bebislerimız herseyı yerler de gelısırler Genişletmek için tıkla ... Alıştıra az valla