Kahve

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Kahve başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 872 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kahve
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar canim kac gundur kahve cekiyo amma hamilelikde icmek olmazmiş ya birazcik icsem olurmu acaba😋😄 yemek icmek meselelerinde kendimi zor tutyorum
Hamileliğomin başından beri Her gün bi kahve içiyorum doktorum abartmadığım sürec içebilirsin dedi.Yüksek tansionlulara önermiyoruz dedi

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar canim kac gundur kahve cekiyo amma hamilelikde icmek olmazmiş ya birazcik icsem olurmu acaba😋😄 yemek icmek meselelerinde kendimi zor tutyorum
Ben arada bi türk kahvesi içiyorum canım vazgeçemedim ilk zamanlar içmedim ama doktor içebilirsin 1 fincan dedi Bu aralar enerjim hiç yok o yüzden daha çok istiyor canım

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Ben hamileliğimin başından beri içiyorum günde bir bağımlılık yapmisti kilo verme sürecinde hamileyken abartmazsan sıkıntı olmuyor benim dediğim türk kahvesi bu arada fazlası zarar 1 minik fincan kafi

DUYGUECEM

Kayıtlı Üye
rank
Hamileliğimin son ayında kaşık kaşık kahve yiyordum öylecki kahvenin poşetine burnumu sokup kokluyordum şükür Bi sorun olmadı şimdi ise ara ara içiyorum

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Kahvesiz hayat düşünemiyorum 😍 valla cnaıö benn hergün 2 3 tane içiyorum hamileliğimdede içmeye devam ettim günde 1 çay bardağı içtim biz adanalılar kahveyi fincanda pek sevmeyiz 🤦‍♀️😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...