Meloşum üzülme kuzum rabbim inşallah nasip edecektir sanada minik bir mucize sadece sabret dualarım seninleKahverengi akıntı var peceteyle silince geldi bu ay da gebelik yok galiba.cok üzgünüm gerçekten bütün belirtiler vardı oysaki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ahh cnm yemin ederim çocuk sahibi olmanızı emin ol sizden daha çok istiyorum çünkü bende o yoldan geçtim seni iyi anlıyorum Mevlüt kandili gecesinde sana hülyama ve birçok anne olmak isteyenler o kadar dua ettim ki Rabbime teslim ettim dualarımı inşallah kabul ederİnşallah ama geçen ay da böyle olmuştu ve sonradan adet oldum sivilcemde var birsuru
Yaa siz ne güzel dostsunuz böyle inanın hepinizi çok seviyorum bana ettiğiniz duaların en güzelini en hayırlısını Rabbim size nasip etsin
Yaa siz ne güzel dostsunuz böyle inanın hepinizi çok seviyorum bana ettiğiniz duaların en güzelini en hayırlısını Rabbim size nasip etsin
Boşver kuzu takma kimseyi zamanı var de geçİnşallah ya vallaha herkes gibi bende çok istiyorum köye gidecektik kaynanamgilde artık ne kadar laf duyarsam
Son düzenleme: