Kahverengi kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eslemmeva tarafından oluşturulan Kahverengi kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 943 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kahverengi kanama
Konbuyu başlatan Eslemmeva
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

...

Moderator
Mod
rank
Bundan once 3 tane düşük yasadim birini duyar duymaz kanama ile kaybettim 2 sini de gece kanlar icinde uyandigimda anladm düşük yaşadığımı hastane lavabosuna gitti 3 de bebek de büyüdü her sey normaldi kalbi atmadi kurban olduğum rabbimin var bı bildiği kan pıhtılaşma var dedi doktor sende progestan igne normal 3 gunde bir yapilan coraspin demir için folik asit oksapar verdi hepsini kullaniyorum bu defa kalp atışını duyduk ama kahverengi akintim başladı 2 ayim bitmeden 8 defa hastaneye gittim ve artq gitmem rabbim neyi layik görmüşse odur ben artq üzülmüyorum da eşimde dayanamiyir beni böyle görmeye bsvr diyo sen iyi ol ne zaman kismetimizde varsa o zman olur diyo
Çok geçmiş olsun canım benim.Çok iyi anlıyorum seni.Yengem iki tane peşpeşe düşük yaptı.Sonra okundu.İyi geldi.Şimdi üç tane oğlu var.Benimde bundan önce düşüğüm oldu.Doktor corasprin verdi kullanöadım.Her sabah aç karnıma Bir bardak suya bir çay kaşığı zencefil yarım limonu sıkıp içtim.Pazartesi doğumum var inşaAllah.Arkadaşımda boş gebelik geçiriyordu.Oda bebeğinde bu tarifi kullanmış.Aidin salih Hanımın tavsiyesi.Rabbi sevindirsin sizi kuzum.♥️

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun canım benim.Çok iyi anlıyorum seni.Yengem iki tane peşpeşe düşük yaptı.Sonra okundu.İyi geldi.Şimdi üç tane oğlu var.Benimde bundan önce düşüğüm oldu.Doktor corasprin verdi kullanöadım.Her sabah aç karnıma Bir bardak suya bir çay kaşığı zencefil yarım limonu sıkıp içtim.Pazartesi doğumum var inşaAllah.Arkadaşımda boş gebelik geçiriyordu.Oda bebeğinde bu tarifi kullanmış.Aidin salih Hanımın tavsiyesi.Rabbi sevindirsin sizi kuzum.♥️
Hamile ikenmi içtin canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar