Çok geçmiş olsun canım benim.Çok iyi anlıyorum seni.Yengem iki tane peşpeşe düşük yaptı.Sonra okundu.İyi geldi.Şimdi üç tane oğlu var.Benimde bundan önce düşüğüm oldu.Doktor corasprin verdi kullanöadım.Her sabah aç karnıma Bir bardak suya bir çay kaşığı zencefil yarım limonu sıkıp içtim.Pazartesi doğumum var inşaAllah.Arkadaşımda boş gebelik geçiriyordu.Oda bebeğinde bu tarifi kullanmış.Aidin salih Hanımın tavsiyesi.Rabbi sevindirsin sizi kuzum.Bundan once 3 tane düşük yasadim birini duyar duymaz kanama ile kaybettim 2 sini de gece kanlar icinde uyandigimda anladm düşük yaşadığımı hastane lavabosuna gitti 3 de bebek de büyüdü her sey normaldi kalbi atmadi kurban olduğum rabbimin var bı bildiği kan pıhtılaşma var dedi doktor sende progestan igne normal 3 gunde bir yapilan coraspin demir için folik asit oksapar verdi hepsini kullaniyorum bu defa kalp atışını duyduk ama kahverengi akintim başladı 2 ayim bitmeden 8 defa hastaneye gittim ve artq gitmem rabbim neyi layik görmüşse odur ben artq üzülmüyorum da eşimde dayanamiyir beni böyle görmeye bsvr diyo sen iyi ol ne zaman kismetimizde varsa o zman olur diyo