Sorum var Kahverengi kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aygun 1994 tarafından oluşturulan Kahverengi kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 940 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kahverengi kanama
Konbuyu başlatan Aygun 1994
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir Mucizee

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
İyi gunler hanimlar nasilsiniz artil 7 hafta 6 gunluk hamileyim amma dunden beri ara sira kahverengi akinti oluyor doktora gittim dediki evde yatak istiraheti et amma baska bir doktorum da soylediki hayir yatak istiraheti yapma rahme kan gitmiyor ben ne yapayim insallah yarin 2 ayimizi tamamlayacagiz normalmi boyle arada bir ve ya cok az kahverengi sivinin gelmesi bebegin kalp atisi qayet iyi dedi doktor agrim da yok amma endiseliyim acikcasi
Yerleşme kanaması olabilir bence ağrı yoksa ve taze kan yoksa pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama tabi devam ederse başka bir doktora daha git için rahat eder hem 🤗 Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🥰

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
İyi gunler hanimlar nasilsiniz artil 7 hafta 6 gunluk hamileyim amma dunden beri ara sira kahverengi akinti oluyor doktora gittim dediki evde yatak istiraheti et amma baska bir doktorum da soylediki hayir yatak istiraheti yapma rahme kan gitmiyor ben ne yapayim insallah yarin 2 ayimizi tamamlayacagiz normalmi boyle arada bir ve ya cok az kahverengi sivinin gelmesi bebegin kalp atisi qayet iyi dedi doktor agrim da yok amma endiseliyim acikcasi
Canım deyəsən azərisən canım hamiləlikdə qanma normal deyil ama həkimə gedibsən çox şükür hər şey yaxşıdı deyilib əgər ağrın zad yoxdursa narahat olma ilk 3 ay özü gözdə bol bol dinlen mecbur qalmadıkca ayağa qalxmaq Rəbbim sağ salamat qucağına almayı nasib etsin İnşaAllah 🙏🤲

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Canım kahverengi kanama genelde normal değil düşük tehlikesi falan olur ilaç verip istirahat önerirler sen bence başka bir doktora görün yinede

A

Aygun1994

Guest
Kendine 3 uncu aya kadar daha dikkat et cunku dusuk tehlikesi falan olabiliyor benimde dusuk tehliken vardi ama kanamam olmamisti hic ama tanidigimizda benimle ayni zamanda hamile kalmisti onun 3 aya kadar kanamasi olmustu hemde dusuk tehlikesi olmadigi halde kendini yormamanda fayda var ☺️ bide bana abla deme ya ben daha 21 yasindayim 😂 bi oglusum var suan 1 aylik hala buyudugumu kabul edemiyorum ben 😂
Merhaba nasilsiniz ben azeriyim 😂kusuruma bakmayin adinizi bilemedim yasinizida ozur dilerim benim yasim 29 siz bana abla demelisiniz evet dogru 😂😂😂😂kusuruma bakmayin tam konusamiyorum doktora gittim bebek 8 hafta 2 gunluk 😂qayet guzel her sey amma hematom cikdi bende istirahet etmem lazimmiş dinleniyorum Allah evladinizi korusun insallah 🥰❣️🥰

A

Aygun1994

Guest
Kahverengi akıntı düşük tehlikesi demek lakin doktora da görünmussun, bununla alakalı bir şey demediler mi ? İlaç vermediler mi düşük olmasın diye , şaşırdım 🤷‍♀️
İyi gunler nasilsiniz Hematom cikdi bende progesteron şami birde igne kullaniyorum doktor dediki baska hic bir seye ihtiyac yok dinlen bu ilaclarda dusuk olmamasi icinmis (

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar