Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 9 hafta 6 günlük gebeyim. Ilk bebeğim düştü. Ikinci hamileliginde bugün kahverengi akinti geliyor. Miktari cok az damla damla doktora sorduk kahverengi ise sıkıntı yok dedi. Ben yine de korkuyorum. Yasayan var mi?
Bence muayene etmesi en doğrusu canim ben de 1 tane 6 haftalik bi tanede 10 haftalik 2 düşük yaptım ikiside kahverengi lekeyle başladi 2 gun sonra aniden artti
Merhaba 9 hafta 6 günlük gebeyim. Ilk bebeğim düştü. Ikinci hamileliginde bugün kahverengi akinti geliyor. Miktari cok az damla damla doktora sorduk kahverengi ise sıkıntı yok dedi. Ben yine de korkuyorum. Yasayan var mi?
Yok tatlım Suanlik bi sıkıntı Ama sadece doktorum keseyi göremedi stres yapmıyorum iki hafta sonra kontrol dedi rabbim nasip ederse zaten olur herşeyin hayırlısı olsun
Teşekkür ederim cevaplar icin. Acile gittik sikinti yokmus. Kanama olmadigi müddetçe problem yok dedi . Tedbiren Progestan kullaniyorum gun de 2 tane su an şükür ki bi sıkıntı yok Rabbim sag salim kucagimiza alabilmeyi nasip etsin