Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsalalh cnm benden olsa kalp atışı yok diye tekrar kan testi istemez miydi isterdi bebek ufak dedi göbekten de gözükmedi dedi vajinal ultrason la gözüktü dedi 20 gün sonra çağırdı birde bir anormallik olsa daha erken çağırirdi kan testi yapmistm hepsi normal dedi
Kuzum kafanı bosalt kotu dusuncelerle korkutma kendini internete bak internete bakarsan neler neler yaziyor icini ferah tut ALLAH 'IN İzniyle duyucaksın İnşallah
Kuzum icini ferah tut sakin ol sen kiz heyecanlı oldugun nasilda belli rahat ol onlar allah koruusn bir sıkıntı gorse zaten söylerler balım insallah duyucaksin kucuk attigi icin dinlettirmiyorlar kipir kipirsin❤
Kızlar 6+6 hamileym ultrasyonda 6+4 dün doktor usten sadece keseyi görebildi bebek gözükmedi ondan SONRA Altan muane de gözüktü doktora sordm kalp atışı oda bana dedi ki daha ufak dedi 20 gün sonra gel ya var mı benm gibi olan
Haklisin cnm inşallah duyarm doktorda 20 gün sonra çağırdı neden bu kadar gece birkti ki kafaya takmamak elde dgl 9 haftalık oluyorm ozmn Allah'ın izniyle sanırım 1 hafta daha beklesem özele gitsm duyulur mu cnm
Cnm bekleme özele git derim ozeldeki doktorlar daha ilgili en azından kafanda bu kadar şeyde kurmamış olursun senin yerinde olsam.yarin özele randevu alır giderdim
Cnm bekleme özele git derim ozeldeki doktorlar daha ilgili en azından kafanda bu kadar şeyde kurmamış olursun senin yerinde olsam.yarin özele randevu alır giderdim
Bnm adet duzensizligim vardi cnm bu yüzden belki geç gözüke bilir mis polikistik över vardı doktor bir sorun olsa söylerdi sanırım herşey normal dedi kalp atışı diye sorunca bende daha ufak dedi bebeğin kendisi olusmustu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bnm adet duzensizligim vardi cnm bu yüzden belki geç gözüke bilir mis polikistik över vardı doktor bir sorun olsa söylerdi sanırım herşey normal dedi kalp atışı diye sorunca bende daha ufak dedi bebeğin kendisi olusmustu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bir sorun olsa söylerdi cnm dimi niye 20 gün gece biraksin
Haklisin cnm inşallah duyarm doktorda 20 gün sonra çağırdı neden bu kadar gece birkti ki kafaya takmamak elde dgl 9 haftalık oluyorm ozmn Allah'ın izniyle sanırım 1 hafta daha beklesem özele gitsm duyulur mu cnm
Kızlar 6+6 hamileym ultrasyonda 6+4 dün doktor usten sadece keseyi görebildi bebek gözükmedi ondan SONRA Altan muane de gözüktü doktora sordm kalp atışı oda bana dedi ki daha ufak dedi 20 gün sonra gel ya var mı benm gibi olan