Sorum var Kalp atışı sesu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde hilalctn tarafından oluşturulan Kalp atışı sesu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,836 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalp atışı sesu
Konbuyu başlatan hilalctn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

hilalctn

Kayıtlı Üye
rank
İnsalalh cnm benden olsa kalp atışı yok diye tekrar kan testi istemez miydi isterdi bebek ufak dedi göbekten de gözükmedi dedi vajinal ultrason la gözüktü dedi 20 gün sonra çağırdı birde bir anormallik olsa daha erken çağırirdi kan testi yapmistm hepsi normal dedi

hilalctn

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum kafanı bosalt kotu dusuncelerle korkutma kendini internete bak internete bakarsan neler neler yaziyor icini ferah tut ALLAH 'IN İzniyle duyucaksın İnşallah🤲🤲🤲

Kuzum icini ferah tut sakin ol sen kiz heyecanlı oldugun nasilda belli rahat ol onlar allah koruusn bir sıkıntı gorse zaten söylerler balım insallah duyucaksin kucuk attigi icin dinlettirmiyorlar kipir kipirsin🤲🤭🤭🤭
Bana da ufak dedi cnm evet heyecanlıyım cnm darısı tekrar senin başına cnm dualarm seninle isteyen herkesle birlikte🤲🤲

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Haklisin cnm inşallah duyarm doktorda 20 gün sonra çağırdı neden bu kadar gece birkti ki kafaya takmamak elde dgl 9 haftalık oluyorm ozmn Allah'ın izniyle sanırım 1 hafta daha beklesem özele gitsm duyulur mu cnm
Cnm bekleme özele git derim ozeldeki doktorlar daha ilgili en azından kafanda bu kadar şeyde kurmamış olursun senin yerinde olsam.yarin özele randevu alır giderdim

hilalctn

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bekleme özele git derim ozeldeki doktorlar daha ilgili en azından kafanda bu kadar şeyde kurmamış olursun senin yerinde olsam.yarin özele randevu alır giderdim
Bnm adet duzensizligim vardi cnm bu yüzden belki geç gözüke bilir mis polikistik över vardı doktor bir sorun olsa söylerdi sanırım herşey normal dedi kalp atışı diye sorunca bende daha ufak dedi bebeğin kendisi olusmustu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

20 gün snra gidince duyulur
Bir sorun olsa söylerdi cnm dimi niye 20 gün gece biraksin

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bnm adet duzensizligim vardi cnm bu yüzden belki geç gözüke bilir mis polikistik över vardı doktor bir sorun olsa söylerdi sanırım herşey normal dedi kalp atışı diye sorunca bende daha ufak dedi bebeğin kendisi olusmustu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bir sorun olsa söylerdi cnm dimi niye 20 gün gece biraksin
Analdim kuzum o zaman geç döllenme olabilir insalah bebginin kalp atışıni gümbür gümbür duyarsın annesi🤲🏻😍

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar 6+6 hamileym ultrasyonda 6+4 dün doktor usten sadece keseyi görebildi bebek gözükmedi ondan SONRA Altan muane de gözüktü doktora sordm kalp atışı oda bana dedi ki daha ufak dedi 20 gün sonra gel ya var mı benm gibi olan
Kuzum kalp atışı sekizinci haftada duyuluyor o zmn gitsen duyabilir sin kalp atışını 💓♥️

Tüm sayfalar yüklendi.