Sorum var Kalp atışını duydum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebrubatu tarafından oluşturulan Kalp atışını duydum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,097 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalp atışını duydum
Konbuyu başlatan Ebrubatu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤
B

Beyazhuzun34

Guest
Arkadaşlar mrb öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin bugün bebeğimin kalp atışını duydum çok mutluyum yanlz son adet tarihme göre bir hafta geride sknti olurmu
Olmaz canim dert etme benimde suan 1 hafta geride gorunuyo gelisimi doktor muhtemelen gec yumurtlama demisti 3. Gebeligim ilerleyen haftalarda gelisimi bir iki hafta onde bile gidebiliyo

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar mrb öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin bugün bebeğimin kalp atışını duydum çok mutluyum yanlz son adet tarihme göre bir hafta geride sknti olurmu
Olmaz balım o haftasını yakalar Merak etme 😍😍 çok sevindim senin adına rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın kuzum İnşaAllah sağ salim kucağlna almayı nasib etsin Rabbim🙏kuzum korkma bende de kendi hafdasında 1 hafda geride gidiyor ilk vaxtlardan şimdi 21.3 olmalıdı kendi adet tarime göre ama 20.3gözüküyor ultorsonda korkma 2hafadaya kadar önde ve arkada gitmesinden bir sakınca yok

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Gözün aydın canım. Bir hafta geride olması önemli değil ilerleyen zamanlarda öne de geçebilir. Rabbim sağlıkla hayırla kavuştursun sizi 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.