Kızlar bebeğinizin kalp atışlarıni kaçıncı haftada duydunuz
S Susu Kayıtlı Üye Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 79 4 Haziran 2021 #1 Kızlar bebeğinizin kalp atışlarıni kaçıncı haftada duydunuz
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 4 Haziran 2021 #2 Ben 5+5 de duydum alttan ultrasonla 10. Haftaya kadar duyan var endişe etmeyin
H Haşikio:) Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 70 4 Haziran 2021 #3 Genelde 7 haftada duyuluyo canim
S Susu Kayıtlı Üye Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 79 4 Haziran 2021 #5 Haftaya salı kontrole gidecem 7+4 olacam inşallah duyulur daha önce çok sıkıntılı gebelikler geçirdim
Haftaya salı kontrole gidecem 7+4 olacam inşallah duyulur daha önce çok sıkıntılı gebelikler geçirdim
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 4 Haziran 2021 #6 Susu' Alıntı: Kızlar bebeğinizin kalp atışlarıni kaçıncı haftada duydunuz Genişletmek için tıkla ... 8. Haftaydı sanırım
Susu' Alıntı: Kızlar bebeğinizin kalp atışlarıni kaçıncı haftada duydunuz Genişletmek için tıkla ... 8. Haftaydı sanırım
Ş Şenay lina Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 69 4 Haziran 2021 #7 Susu' Alıntı: Kızlar bebeğinizin kalp atışlarıni kaçıncı haftada duydunuz Genişletmek için tıkla ... 7+3 ben geç gitmiştim ilk gittiğimde öğrendim
Susu' Alıntı: Kızlar bebeğinizin kalp atışlarıni kaçıncı haftada duydunuz Genişletmek için tıkla ... 7+3 ben geç gitmiştim ilk gittiğimde öğrendim
I Ipekdilan123 Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 234 4 Haziran 2021 #8 Susu' Alıntı: Kızlar bebeğinizin kalp atışlarıni kaçıncı haftada duydunuz Genişletmek için tıkla ... Ben 6 haftalıkken gitmiştim doktora kese ve bebeği gorduk 9. Haftada kalp atışı dinledik canm
Susu' Alıntı: Kızlar bebeğinizin kalp atışlarıni kaçıncı haftada duydunuz Genişletmek için tıkla ... Ben 6 haftalıkken gitmiştim doktora kese ve bebeği gorduk 9. Haftada kalp atışı dinledik canm
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 4 Haziran 2021 #9 Susu' Alıntı: Kızlar bebeğinizin kalp atışlarıni kaçıncı haftada duydunuz Genişletmek için tıkla ... Canım ilk ikisini geç öğrendim 8 haftalıklardı gittiğim de kalp atışını falan duydum bunda 5 haftalıkken bebeği keseyi gördük 6da kalp atışlarını duyduk kimi erken görülüyor kimi geç, belli olmuyor ama 8 9 haftalarda duyulması da normal
Susu' Alıntı: Kızlar bebeğinizin kalp atışlarıni kaçıncı haftada duydunuz Genişletmek için tıkla ... Canım ilk ikisini geç öğrendim 8 haftalıklardı gittiğim de kalp atışını falan duydum bunda 5 haftalıkken bebeği keseyi gördük 6da kalp atışlarını duyduk kimi erken görülüyor kimi geç, belli olmuyor ama 8 9 haftalarda duyulması da normal
S Susu Kayıtlı Üye Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 79 4 Haziran 2021 #10 Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar