Sorum var Kalpde ufurum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Kalpde ufurum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,041 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalpde ufurum
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esrasn

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Slm güzel anneler bugün oğlumun kontrolu vardı bir haftalık olduk çocuk dokdorumuz kalbinde ufurum duyuyorum dedi bu durumu yaşayan oldumu bazen anne karnında kalp kapakçığı kapanmiyo falan dedi çok kötü bı durum değil ama kardiyolojiye görünün dedi oksijeni iyi cikdi ama kafam karıştı böbrek genişlemesi de vardı iki ay sonra tekrar ultroson cekilcek bazen sünnetle geçer denildi şimdilik beklicez ilerlerse sünnet olucak

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Slm güzel anneler bugün oğlumun kontrolu vardı bir haftalık olduk çocuk dokdorumuz kalbinde ufurum duyuyorum dedi bu durumu yaşayan oldumu bazen anne karnında kalp kapakçığı kapanmiyo falan dedi çok kötü bı durum değil ama kardiyolojiye görünün dedi oksijeni iyi cikdi ama kafam karıştı böbrek genişlemesi de vardı iki ay sonra tekrar ultroson cekilcek bazen sünnetle geçer denildi şimdilik beklicez ilerlerse sünnet olucak
Kuzum inşallah iyi olur

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun balım üfürüm küçükken kardeşimde de vardı doktor ağlatmayacaksınız yoksa ilerler demişti i diye hatırlıyorum annem hala anlatır 1 yıl boyunc annemgil cidden 1 dediğini 2 etmedi hiç ağlatmadılar 1 yılın sonunda geçti ve 5 yaşında Filandı yani geçtiğinde

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim de oğlum için doktor üfürme var dedi, yeni doğan bebeklerde olabiliyormuş. Kardiyolojiye yönlendirdi ben kafam da soru işareti kalmasın diye götürdüm. Bakıldı incelendi hiç bir sorun çıkmadı çok şükür. Sende götür bir bakılsın en azından için rahat eder

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun balım üfürüm küçükken kardeşimde de vardı doktor ağlatmayacaksınız yoksa ilerler demişti i diye hatırlıyorum annem hala anlatır 1 yıl boyunc annemgil cidden 1 dediğini 2 etmedi hiç ağlatmadılar 1 yılın sonunda geçti ve 5 yaşında Filandı yani geçtiğinde
Ağlatmamaya çalışıyorum aysenurcum ama illaki ağladığı zamanlar oluyo goturcez bakalım aklımda kalmasın ya alalh korusun ilerlemsnde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim de oğlum için doktor üfürme var dedi, yeni doğan bebeklerde olabiliyormuş. Kardiyolojiye yönlendirdi ben kafam da soru işareti kalmasın diye götürdüm. Bakıldı incelendi hiç bir sorun çıkmadı çok şükür. Sende götür bir bakılsın en azından için rahat eder
Bende goturcem canım aklımda kalmasın niye oluyoki acaba anlamadım ya

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ağlatmamaya çalışıyorum aysenurcum ama illaki ağladığı zamanlar oluyo goturcez bakalım aklımda kalmasın ya alalh korusun ilerlemsnde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende goturcem canım aklımda kalmasın niye oluyoki acaba anlamadım ya
Ee bebek kuzum illaki ağlayacak sıkıntı yapma inşallah düzelir balım

Ayşe'nin annesi❤️

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım benim kızımda da vardı kardiyoloji ye götürdük doktor hemen hemen her bebekde görülen bişey demişti 6 ay ile 1 yaşa kadar kapanır dedi çok şükür kapandı inşallah sizinki de öyle olur tekrar geçmiş olsun.

Tüm sayfalar yüklendi.