Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kalpte beyaz odak
Konbuyu başlatanFatmaskndr
Toplam 6 yorum
Başlangıç tarihi
Gebelik Takibim Konu Bilgileri
İnstagram hesabımızı takip edin indirimleri kaçırmayın
@gebelikhamilelikannelik
2li ve 4lü testim normaldi, burun kemiği ve ense kalınlığı normal, bacakları gayet uzun, down sendromu olan bebeklerde görülebilir ihtimal dahilinde dedi, kendi doktorum tek başına anlamlı bir bulgu değil dedi ama içimde bi sızı olarak kaldı
Evet bizimde goruldu devlet hastanesi perinatolojiyr gonderdi..ozel hastane tek basina bi anlami yok ilerleyen zamanda kayboluyor dedi...icimiz rahatlasin diye gittik perinatolojiye oda baska bi sorun olmadigini tek basina parlak nokta oldugunda bi sure sonra kayboldugunu bazen 1000 de 1 down sendromu belirtisi olabilcegini soyledi...2 li taramamiz temizdi takmiyorum bile kafma bisey olmaz allahin izniyle
4lu testte bana çıktı ama internette çok önemli demiyor bende başka bi dr gitmeyi dusunuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet bizimde goruldu devlet hastanesi perinatolojiyr gonderdi..ozel hastane tek basina bi anlami yok ilerleyen zamanda kayboluyor dedi...icimiz rahatlasin diye gittik perinatolojiye oda baska bi sorun olmadigini tek basina parlak nokta oldugunda bi sure sonra kayboldugunu bazen 1000 de 1 down sendromu belirtisi olabilcegini soyledi...2 li taramamiz temizdi takmiyorum bile kafma bisey olmaz allahin izniyle