Sorum var Kan damlası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yiğit Efe'm tarafından oluşturulan Kan damlası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 669 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kan damlası
Konbuyu başlatan Yiğit Efe'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yiğit Efe'm

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bana da fazla gibi gelmiş 🤭 herşeye evham yapıyoruz hep telaşlıyız galiba ondan oluyor bu endişeler. Ben günde 5 damla veriyorum şifa olsun inşaAllah Rabbim bütün evlatlarımızı korusun sadece sağlıklı olsunlar kilo vs önemli değil
Aynen öyle canım anne olunca insanın daha pimpirikli oluyor 🥺🙏🏻. Rabbim hep iyi etsin miniklerimizi🤲🏻

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Benim de oğlum 4 ay 8 günlük canım yerim onları aralarında sadece gün farkı var Kilosu da 6.200 dişini 3.ayında çok erken çıkardığı için baya kilo kaybetti zayıfladı. Hemşire bana 5 damla vermemi söyledi damlanın üzerine 5 yazmış bana fazla gibi geldi ya veriyoruz bebişlerimize şifa olsun inşaAllah ne diyim
Aynen kuzum aralarında gün varmış sadece maşallah kuzum erken diş çıkarmış 5 damla dedi ise sende öyle var kuzum yapacak bişey yok ne diyeyim vallahi
Amin kuzum sifa olsun inşaallah

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
merhaba kızlar bebeğim 4 aylık sağlık ocağına götürdüm aşısı için bana artık kan damlasına başlamamız gerektiğini söyledi aranızda bunu kullanan var mı iyi mi bide bebeğimin alttan 2 tane dişi var dişe zarar verdiği söyleniliyor bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi 🌸 damla ismi vegaferon
ben hic kulanamdim yani doktor yazmadi hic

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
merhaba kızlar bebeğim 4 aylık sağlık ocağına götürdüm aşısı için bana artık kan damlasına başlamamız gerektiğini söyledi aranızda bunu kullanan var mı iyi mi bide bebeğimin alttan 2 tane dişi var dişe zarar verdiği söyleniliyor bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi 🌸 damla ismi vegaferon
Türkiye'de ayını dolduran tüm bebeklere kilo başına 1 damla olacak şekilde veriliyor kuzum. Dişlere zarar vermiyor aslında rengi çok koyu olduğundan dolayı zamanla renk değişimine neden oluyor. Ben kendim damlayı verdikten sonra çay kaşığının ucuyla ağzını temizlemesi için su verdim hep çünkü tükürse kiyafetlerindende çıkmıyor rengi 14 aylık oldu oğlum dişlerinde hiçbir sorun oluşmadı çok şükür. Sağlık ocağının verdiği damla bazı bebeklerde kabızlık yapabiliyormuş nette bu konuyla ilgili çok yorum var benim bebeğimde olmadı ama eğer öyle bir sorun olursa özel kan damlası var onuda deneyebilirsin.
Sağlıkla büyüsün💕👶🏻

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
Türkiye'de ayını dolduran tüm bebeklere kilo başına 1 damla olacak şekilde veriliyor kuzum. Dişlere zarar vermiyor aslında rengi çok koyu olduğundan dolayı zamanla renk değişimine neden oluyor. Ben kendim damlayı verdikten sonra çay kaşığının ucuyla ağzını temizlemesi için su verdim hep çünkü tükürse kiyafetlerindende çıkmıyor rengi 14 aylık oldu oğlum dişlerinde hiçbir sorun oluşmadı çok şükür. Sağlık ocağının verdiği damla bazı bebeklerde kabızlık yapabiliyormuş nette bu konuyla ilgili çok yorum var benim bebeğimde olmadı ama eğer öyle bir sorun olursa özel kan damlası var onuda deneyebilirsin.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet ya o kadar değişik bişey ki nereye değse gitmiyor dişi karartmasının sebebi bu olsa gerek. Teşekkür ederim Allah razı olsun canım Rabbim bütün evlatlarımızı sağlıkla büyütmemize yardım etsin inşaAllah 🤲🏻🌹

Tüm sayfalar yüklendi.