Kalsiyum we witamin eksikliqindende oluyorms kuşum buqn qittim aile hekimime öyle dedi. Bu iki deqerinde iyimiBen kullandığım halde bazen o uçuşan ışıkları görüyorum doktor ne zaman bırak derse o zamana kadar kullanacam 22 haftaya yeni girdim 8 hafta oluyor galiba kullanalı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sabah qittim kan idrar werdm kanda bütün herseye baktracaak aile hekimim 2 qune anca çıkar dedi. Dediqnz qibi dewam ediliyormuş ama işte her okuyan insan olamiyo beni 1 aydr madur ettiSen mutlaka git hem tahlil var hem tansiyonu şekere baktır cnm kan ilacını bırakmaması lazım doğumdan sonra BİLe devam ediyo
Benimde o şekilde kullanmam qerekiyormus iyiki yazmışım buraya fikir belirttiniz öyle qttim saqlik ocaqna buqun baklm ne çıkacakCanım ben vitamini doğum kadar kullandım kan ilacını doğumdan sonra 2 ay daha kullanmaya devam ettim alakası var mı bilmiyorum ama dr bu şekilde kullanırdı bana
"Şeydoşş, post: 103387, member: 1121"]
Yok canım özele gitmiyorum ben ankara tıpa gidiyorum ama özel gibi ilgileniyorlar herşeyle
[/QUOTE] her yer bir deqil demekki aile hekimim ilqilendi saolsun baklm çok teşekkür ederim fikir aliswerisnz için