devlette ucretsiz yapiliyor bende yaptimHanimlar kan uyusmazligi ignesini devlette hastanesinde yaptiran.oldumu ucretsizmi yapiliyor sizmi aliyorsunuz eczaneden
2 defa özelde yaptırdım ben de canım...devlette ücretsizdir amaHanimlar kan uyusmazligi ignesini devlette hastanesinde yaptiran.oldumu ucretsizmi yapiliyor sizmi aliyorsunuz eczaneden
Bizdede kan uyusmazligi var test yapildi negatif cikti ama igne yapmadilar tecrubesiz bir dr denk gelmistim hic bisey ablamiyordu kanaman olursa acile gel yapalim demistiEczanelerde yazilmiyor hastanelerde yapiliyor ben ozelde yaptirdim devletde de yaptirabilirsiniz. kan gruplarinin ciktisini verdikesim ve ben indirect coombst diye bir kan testi yaptilar sonucunu negatif cikinca igneyi vuruyorlar 100 tl vermistim ozelde
Kan uyusmazligimiz var daha onceden kanamam oldu ilac kullandim devlete kontrole gittigimde test yaptilar sonucu negatif cikti simdilik gerek yok kanama olursa gel yapilsin acilde dedi bugun akintiyla beraber az bisey kan geldidevlette ucretsiz yapiliyor bende yaptim
Kan uyusmazligimiz var daha onceden kanamam oldu ilac kullandim devlete kontrole gittigimde test yaptilar sonucu negatif cikti simdilik gerek yok kanama olursa gel yapilsin acilde dedi bugun akintiyla beraber az bisey kan geldidevlette ucretsiz yapiliyor bende yaptim
Gitmemmi gerek bilemedimBizdede kan uyusmazligi var test yapildi negatif cikti ama igne yapmadilar tecrubesiz bir dr denk gelmistim hic bisey ablamiyordu kanaman olursa acile gel yapalim demisti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kan uyusmazligimiz var daha onceden kanamam oldu ilac kullandim devlete kontrole gittigimde test yaptilar sonucu negatif cikti simdilik gerek yok kanama olursa gel yapilsin acilde dedi bugun akintiyla beraber az bisey kan geldi
Kan uyusmazligimiz var daha onceden kanamam oldu ilac kullandim devlete kontrole gittigimde test yaptilar sonucu negatif cikti simdilik gerek yok kanama olursa gel yapilsin acilde dedi bugun akintiyla beraber az bisey kan geldi
canim benim ilk cocugumda hamileyken yapildi ikincide dogumdan sonra yapildiBizdede kan uyusmazligi var test yapildi negatif cikti ama igne yapmadilar tecrubesiz bir dr denk gelmistim hic bisey ablamiyordu kanaman olursa acile gel yapalim demisti
Gitmemmi gerek bilemedim
Cok asiri kanamam olmadigi icin gerek duymadilar galiba dr da yogun kanaman olursa acile gel yapilsin dediHamileligin 28. Haftasinda yapilir igne benim ilk gebeligik dusuk de olmadi hic. Eger kanama olursa haftaya bakilmaksizin yapilir. ben 28. Hafta igneyi oldum 30. Hafta kanama gecirdim yeniden igne yapmadilar Bir de insallah bebegim dogunca kan grubuna bakacaklar benim gibi negatifse bana 2. Igne vurlmayacak eger pozitifse bana 2. Kez kan uyusmazligi ignesi vurulucak
Her doktor farkli hareket ediyor en iyi onlar bilir tabiki Benim doktorum da basindan beri cok dikkat lavaboda falan en ufak bir lekenme dahi gorsen gel direk yapacagiz igneyi diyordu Ilk gebelikte hic igne vurmayan doktorlar da varCok asiri kanamam olmadigi icin gerek duymadilar galiba dr da yogun kanaman olursa acile gel yapilsin dedi
Bende biledim gitmedim sindilik kanama devam ederse giderim ama heralde yapilirdiye dusunuyomHer doktor farkli hareket ediyor en iyi onlar bilir tabiki Benim doktorum da basindan beri cok dikkat lavaboda falan en ufak bir lekenme dahi gorsen gel direk yapacagiz igneyi diyordu Ilk gebelikte hic igne vurmayan doktorlar da var