Kan veren zaman bayildim😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Kan veren zaman bayildim😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 637 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kan veren zaman bayildim😔
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Merhaba bugun kan analizi vermeye gitdim 7 şuşe kan aldilar sonra basim aylandi sonrasi oyananda gordum hemşireler ile kocam beni oyatmaga calisiyo😏😔 1 anlik bebeyume nese olar deye qoxdum kan alinan zaman bayilma neden olarki acaba?

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kuzum çokmu aldılar kanını
Evet canim balaca şuşeler olur ya 7 tane o şuşe ile 4 cu şuşe alanda kocama başim aylanir dedim oda hemşiye iyne cikar dedi onan sora bayilmişim hecne yadimda deyil gozmu acanda hemwire ile kocami gordum beni oyatmaga caliwiyorlardi daha sonra 3 tane daha şuşeye kan aldi

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Evet canim balaca şuşeler olur ya 7 tane o şuşe ile 4 cu şuşe alanda kocama başim aylanir dedim oda hemşiye iyne cikar dedi onan sora bayilmişim hecne yadimda deyil gozmu acanda hemwire ile kocami gordum beni oyatmaga caliwiyorlardi daha sonra 3 tane daha şuşeye kan aldi
Kuzum geçmiş olsun ondandır

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bugun kan analizi vermeye gitdim 7 şuşe kan aldilar sonra basim aylandi sonrasi oyananda gordum hemşireler ile kocam beni oyatmaga calisiyo😏😔 1 anlik bebeyume nese olar deye qoxdum kan alinan zaman bayilma neden olarki acaba?
Kan alınırken baltın mı şişelere hep kan tutması gibi geldi bana

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Yedi şişe de fazla iyi dayanmışsın onunla geçmiş olsun inşallah

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Yuh ya 7 sise kan mi alınır çok almışlar kuzum ya geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.