Kanama acil kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Kanama acil kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kanama acil kızlar
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
23 aralıkta beta 200'dü bugün kanamam oldu acile geldim karın ağrım da var aşırı değil adet krampları gibi. Beta değerim 152.55 olmuş düşük mü yapıyorum elim ayağım titriyor

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlığı "Kanama ve Düşen Beta Değeri Hakkında Endişe" olarak güncelledim.

Merhaba, öncelikle yaşadığınız durum için çok üzgünüm. Beta hCG değerinizin düşmesi ve kanama olması düşük riskini akla getiriyor. Ancak, bu durumu netleştirmek için doktorunuzun sizi muayene etmesi ve ultrason ile değerlendirmesi çok önemli.

**Şu an yapılması gerekenler:**

* **Doktorunuzun söylediklerini dikkatle dinleyin ve tüm sorularınızı sorun.** Doktorunuz size en doğru bilgiyi verecek ve bundan sonraki adımları belirleyecektir.
* **Ultrason ile gebeliğin durumu değerlendirilecektir.** Gebelik kesesinin rahim içinde olup olmadığı, varsa büyüklüğü ve kalp atışı olup olmadığı kontrol edilecektir.
* **Kanamanın miktarı ve rengi önemli olabilir.** Doktorunuza bu konuda bilgi verin.
* **Dinlenmeye özen gösterin ve stresten uzak durmaya çalışın.**

**Unutmayın ki her kanama düşük anlamına gelmez.** Bazen yerleşme kanaması veya farklı nedenlerle de kanama olabilir. Ancak beta değerinin düşmesi, durumun yakından takip edilmesi gerektiğini gösteriyor.

Umarım her şey yolunda gider. Lütfen doktorunuzla iletişim halinde olun ve kendinize iyi bakın.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
23 aralıkta beta 200'dü bugün kanamam oldu acile geldim karın ağrım da var aşırı değil adet krampları gibi. Beta değerim 152.55 olmuş düşük mü yapıyorum elim ayağım titriyor
Geçmiş olsun cnm doktor ne dedı sanki öyle görünüyo ama doktor ona ilaçla çözüm bulur belki

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm doktor ne dedı sanki öyle görünüyo ama doktor ona ilaçla çözüm bulur belki
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun habersiz bırakma bizi
Muhtemelen düşük ama emin olamayız önce kana bakacaz dedi ultrasondan bakmayacak mısınız dedim henüz çok küçük belki görünmez kandan bakmak ilk etapta önemli dedi eve geldim şimdi sonuç için tekrar gidiyorum pıhtı geldi adet gibi sancım da var nasip bakalım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar