Kanama acil kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Kanama acil kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 259 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kanama acil kızlar
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
23 aralıkta beta 200'dü bugün kanamam oldu acile geldim karın ağrım da var aşırı değil adet krampları gibi. Beta değerim 152.55 olmuş düşük mü yapıyorum elim ayağım titriyor
Geçmiş olsun canım nasılsın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Muhtemelen düşük ama emin olamayız önce kana bakacaz dedi ultrasondan bakmayacak mısınız dedim henüz çok küçük belki görünmez kandan bakmak ilk etapta önemli dedi eve geldim şimdi sonuç için tekrar gidiyorum pıhtı geldi adet gibi sancım da var nasip bakalım

Kimyasal gebelikmiş kızlar

Kimyasal gebelikmiş kızlar
Düşük mü oldu çok geçmiş olsun

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
İyi akşamlar, kimyasal gebelik olabilir mi? Bende yaşadım ama arkasından hemen hamile kaldım vücut kendi hazırlıyor gibi bir şey oluyor
@Doğa'm 💜 Evet ben de bunu senin başına gelince merak ettim dün okurken gördüm kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çokmuş belki de hayırlısı böyledir inşAllah Rabbim Doğa'ya sağlığı yerinde iyi huylu hayırlı bi kardeş verir 🤲🥰

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Geçmiş olsun canım nasılsın

Düşük mü oldu çok geçmiş olsun
Evet abla perşembe akşam hafif lekelenme oldu doğada da olmuştu doktor yerleşme gerçekleşmiş sorun yok demişti bu sefer görünce sevindim bebeğim yuvada diye dün de işte kanama artınca acile gittim kan aldılar beta düşük çıktı ultrasondan baktı kese var bebek yok dedi yani nedir biraz daha zamanı mı var görünmesi için dedim hayır kimyasal gebelik bebek hiç yerleşmemiş bebek yok hamile değilsin dedi

@Doğa'm 💜 Evet ben de bunu senin başına gelince merak ettim dün okurken gördüm kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çokmuş belki de hayırlısı böyledir inşAllah Rabbim Doğa'ya sağlığı yerinde iyi huylu hayırlı bi kardeş verir 🤲🥰
İnşallah hazal şu ara o kadar imtihanlardan geçiyoruz ki yok artık dersin bunalımdaydım bebeğim için sabrediyordum bir yandan da şu stres ortamında sağlıksız ya da ölü doğarsa kahrolurum diye düşünmeden de edemiyordum belki aşırı stres üzüntü yüzünden olmadı bunu da bilmiyorum nasip

İyi akşamlar, kimyasal gebelik olabilir mi? Bende yaşadım ama arkasından hemen hamile kaldım vücut kendi hazırlıyor gibi bir şey oluyor
Merhaba. Evet kimyasal gebelikmiş çok duydum ama hiç araştırmamıştım

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Evet abla perşembe akşam hafif lekelenme oldu doğada da olmuştu doktor yerleşme gerçekleşmiş sorun yok demişti bu sefer görünce sevindim bebeğim yuvada diye dün de işte kanama artınca acile gittim kan aldılar beta düşük çıktı ultrasondan baktı kese var bebek yok dedi yani nedir biraz daha zamanı mı var görünmesi için dedim hayır kimyasal gebelik bebek hiç yerleşmemiş bebek yok hamile değilsin dedi

İnşallah hazal şu ara o kadar imtihanlardan geçiyoruz ki yok artık dersin bunalımdaydım bebeğim için sabrediyordum bir yandan da şu stres ortamında sağlıksız ya da ölü doğarsa kahrolurum diye düşünmeden de edemiyordum belki aşırı stres üzüntü yüzünden olmadı bunu da bilmiyorum nasip

Merhaba. Evet kimyasal gebelikmiş çok duydum ama hiç araştırmamıştım
Hayırlısı buymuş onun bu dünyada rızkı yokmuş üzülme annesi inşallah tekrar bebisin olur

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar