Düzelir InsAllah İnşallah ablacım ya inşallah çok özledim
D Doğa'm 💜 Kayıtlı Üye Ayın Annesi Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 2,231 Konum Ankara Dün 00:05 da #21 balkizim' Alıntı: Düzelir InsAllah Genişletmek için tıkla ... İnşallah ablacım ya inşallah çok özledim
balkizim' Alıntı: Düzelir InsAllah Genişletmek için tıkla ... İnşallah ablacım ya inşallah çok özledim
B balkizim Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 477 Dün 01:03 da #22 Doğa'm 💜' Alıntı: İnşallah ablacım ya inşallah çok özledim Genişletmek için tıkla ... Yakinmi taşıyın annene uzakmi
Doğa'm 💜' Alıntı: İnşallah ablacım ya inşallah çok özledim Genişletmek için tıkla ... Yakinmi taşıyın annene uzakmi
D Doğa'm 💜 Kayıtlı Üye Ayın Annesi Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 2,231 Konum Ankara Dün 04:39 da #23 balkizim' Alıntı: Yakinmi taşıyın annene uzakmi Genişletmek için tıkla ... Ben Ankara'da yaşıyorum onlar Ağrı'da annemle babam şu an Ankara'da kardeşlerimin yanına geldim geçtiğimiz salı
balkizim' Alıntı: Yakinmi taşıyın annene uzakmi Genişletmek için tıkla ... Ben Ankara'da yaşıyorum onlar Ağrı'da annemle babam şu an Ankara'da kardeşlerimin yanına geldim geçtiğimiz salı
B balkizim Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 477 Dün 10:37 da #24 Doğa'm 💜' Alıntı: Ben Ankara'da yaşıyorum onlar Ağrı'da annemle babam şu an Ankara'da kardeşlerimin yanına geldim geçtiğimiz salı Genişletmek için tıkla ... Uzakmis zor tabiki insan uzak oluncada daha çok özlüyor
Doğa'm 💜' Alıntı: Ben Ankara'da yaşıyorum onlar Ağrı'da annemle babam şu an Ankara'da kardeşlerimin yanına geldim geçtiğimiz salı Genişletmek için tıkla ... Uzakmis zor tabiki insan uzak oluncada daha çok özlüyor
D Doğa'm 💜 Kayıtlı Üye Ayın Annesi Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 2,231 Konum Ankara Dün 12:41 da #25 balkizim' Alıntı: Uzakmis zor tabiki insan uzak oluncada daha çok özlüyor Genişletmek için tıkla ... Öyle
balkizim' Alıntı: Uzakmis zor tabiki insan uzak oluncada daha çok özlüyor Genişletmek için tıkla ... Öyle