Kanama ? Acil yardim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Kutluay tarafından oluşturulan Kanama ? Acil yardim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,402 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanama ? Acil yardim
Konbuyu başlatan Kutluay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Hamisler 17 gun once dogum yaptim genel aneztesi oldum lazerle az once siddetli koyu siyahsimsi renkde kanamam oldu. 1 2 gundur agirm vardi idrar yolu enjeksiyonu veya bebek kucakda basiyor bazen. Acaba neden dir hastaneye gitmeme gerek varmi lutfen basina gelen varmidir
Sezeyan sonrasi aşırı kanama olmuyor aslında içeriyi iyice temizliyorlar tabi kişiye göre değişir kanaman şiddetle devam edecek mi canım takip et. Ağrın enfeksiyondan yada ağır kaldırmışsan aşırı yorulmuşsanda olabilir. Doktor kontrole çağırdı mi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hamisler 17 gun once dogum yaptim genel aneztesi oldum lazerle az once siddetli koyu siyahsimsi renkde kanamam oldu. 1 2 gundur agirm vardi idrar yolu enjeksiyonu veya bebek kucakda basiyor bazen. Acaba neden dir hastaneye gitmeme gerek varmi lutfen basina gelen varmidir
Doktora danıştinmi kuzum

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Sezeyan sonrasi aşırı kanama olmuyor aslında içeriyi iyice temizliyorlar tabi kişiye göre değişir kanaman şiddetle devam edecek mi canım takip et. Ağrın enfeksiyondan yada ağır kaldırmışsan aşırı yorulmuşsanda olabilir. Doktor kontrole çağırdı mi
Canim bende sezeryan oldum amma aşiri kanamam vardi

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Bende sezeryan oldum benimde 1 2 gun siyah kanama oldu sonra kendiliginden kirmiziya döndü sonra bitti

Tüm sayfalar yüklendi.