Kızlar 38+6 günlük sabah kanama gibi birsey oldu neden acaba nişan mı bilemedim
D Djital Guest 18 Şubat 2023 #1 Kızlar 38+6 günlük sabah kanama gibi birsey oldu neden acaba nişan mı bilemedim
M Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 895 18 Şubat 2023 #2 Djital' Alıntı: Kızlar 38+6 günlük sabah kanama gibi birsey oldu neden acaba nişan mı bilemedim Genişletmek için tıkla ... Bı acile git canım nişan sümüksü jel gibi olur kanama gibi değil bekleme
Djital' Alıntı: Kızlar 38+6 günlük sabah kanama gibi birsey oldu neden acaba nişan mı bilemedim Genişletmek için tıkla ... Bı acile git canım nişan sümüksü jel gibi olur kanama gibi değil bekleme
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 18 Şubat 2023 #3 Kuzum Djital' Alıntı: Kızlar 38+6 günlük sabah kanama gibi birsey oldu neden acaba nişan mı bilemedim Genişletmek için tıkla ... Kuzum gittinmi doktorar hayırlı haberle gel insallah
Kuzum Djital' Alıntı: Kızlar 38+6 günlük sabah kanama gibi birsey oldu neden acaba nişan mı bilemedim Genişletmek için tıkla ... Kuzum gittinmi doktorar hayırlı haberle gel insallah
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 18 Şubat 2023 #4 Djital' Alıntı: Kızlar 38+6 günlük sabah kanama gibi birsey oldu neden acaba nişan mı bilemedim Genişletmek için tıkla ... Pembemsi sümüksü bir yapıda ise nişandir kuzum
Djital' Alıntı: Kızlar 38+6 günlük sabah kanama gibi birsey oldu neden acaba nişan mı bilemedim Genişletmek için tıkla ... Pembemsi sümüksü bir yapıda ise nişandir kuzum
D Djital Guest 19 Şubat 2023 #5 Gittim doktora gün içinde 2 kere nisan geldi bi gun sonra yine geldi sancılarım var ama daha doğum başlamadı şuan sancı çekiyorum
Gittim doktora gün içinde 2 kere nisan geldi bi gun sonra yine geldi sancılarım var ama daha doğum başlamadı şuan sancı çekiyorum
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 19 Şubat 2023 #6 Djital' Alıntı: Gittim doktora gün içinde 2 kere nisan geldi bi gun sonra yine geldi sancılarım var ama daha doğum başlamadı şuan sancı çekiyorum Genişletmek için tıkla ... nasilsin canim dogurdunmu?
Djital' Alıntı: Gittim doktora gün içinde 2 kere nisan geldi bi gun sonra yine geldi sancılarım var ama daha doğum başlamadı şuan sancı çekiyorum Genişletmek için tıkla ... nasilsin canim dogurdunmu?
D Djital Guest 19 Şubat 2023 #7 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: nasilsin canim dogurdunmu? Genişletmek için tıkla ... Hayır halâ sanci çekiyorum ne yapabilirim evdeyim daha öneriniz var mı
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: nasilsin canim dogurdunmu? Genişletmek için tıkla ... Hayır halâ sanci çekiyorum ne yapabilirim evdeyim daha öneriniz var mı
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 20 Şubat 2023 #8 Djital' Alıntı: Hayır halâ sanci çekiyorum ne yapabilirim evdeyim daha öneriniz var mı Genişletmek için tıkla ... Yürüyüş yap bol bol canım hiç oturma sguat yap Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Djital' Alıntı: Hayır halâ sanci çekiyorum ne yapabilirim evdeyim daha öneriniz var mı Genişletmek için tıkla ... Yürüyüş yap bol bol canım hiç oturma sguat yap Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 20 Şubat 2023 #9 Djital' Alıntı: Hayır halâ sanci çekiyorum ne yapabilirim evdeyim daha öneriniz var mı Genişletmek için tıkla ... canim yurus yap otur dur
Djital' Alıntı: Hayır halâ sanci çekiyorum ne yapabilirim evdeyim daha öneriniz var mı Genişletmek için tıkla ... canim yurus yap otur dur
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 23 Şubat 2023 #10 Gittinmi doktora kuzum