Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
birsey soracagim ben 8 haftalik ikiz hamileyim ve bir haftadir cok hafif akinti seklinde kan geliyo karisik yasayan oldumu riski nedir 4gun hastanede yattim ama doktor bise demedi merak ediyorum
birsey soracagim ben 8 haftalik ikiz hamileyim ve bir haftadir cok hafif akinti seklinde kan geliyo karisik yasayan oldumu riski nedir 4gun hastanede yattim ama doktor bise demedi merak ediyorum
İlk 3 ay yaşanan bir durum kanlı akıntı, çoklu vitamin ve progestan hap vermistir doktor muhtemelen. Uyarılarını da yapmıştır. İlk 3 ay önemli dikkat edin kendinize sağlıkla kucağınıza alın evlatlarinizi insallah.
İlk 3 ay yaşanan bir durum kanlı akıntı, çoklu vitamin ve progestan hap vermistir doktor muhtemelen. Uyarılarını da yapmıştır. İlk 3 ay önemli dikkat edin kendinize sağlıkla kucağınıza alın evlatlarinizi insallah.
Kanlı akıntı değildir cnm o kanaması vardır ve buda düşük tehlikesidir iki gün önce arkadaşımın da başına geldi yerleşme kanaması die önemsemedi 7 haftalık düşük yaptı
bana da hastaneye yatış vermişti benim kızım kimsede kalmayı istemiyordu eşimde çalıştığı için ben istememiştim o yüzden bi tane iğne yaptılar ve 4 ay boyunca progestan kullandım sürekli yattım ayaklarımın altına yastık koydum şu an çok şükür 2 ayımız kaldı doğuma