Kararsızlığıma karar olun 🤣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Kararsızlığıma karar olun 🤣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,707 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kararsızlığıma karar olun 🤣
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hayall
Kızlar lohusa terlik tacı almak istiyorum ama bi türlü alamıyorum instagramda dolandırılmaktan korkuyorum bide kapı süsü yaptırmak istiyorum kararsızlık beni deli ediyor. Bildiğiniz güvendiğiniz sayfalar var mı🥰
Hepsi burada Trendyol Instagram dan daha güvenli orda da bulabilirsin. ayrıca terlik ve taçı setini iç giyimcilerde satıyor

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar lohusa terlik tacı almak istiyorum ama bi türlü alamıyorum instagramda dolandırılmaktan korkuyorum bide kapı süsü yaptırmak istiyorum kararsızlık beni deli ediyor. Bildiğiniz güvendiğiniz sayfalar var mı🥰
İnan en güzeli mağazada yada başka yerde almak cidden kötü gelirse sonrası pişmanlığı vsr çık hem gezmiş olursun hemde gönlünce rahatca alırsın

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Trendyol dan bakabilirsin 😊
Bakıyorum da yorumları korkutuyor 😳 çiçekleri dökük geldi diyorlar, terlikleri kötüydü diyorlar ne yapçağımı şaşırdım 🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnan en güzeli mağazada yada başka yerde almak cidden kötü gelirse sonrası pişmanlığı vsr çık hem gezmiş olursun hemde gönlünce rahatca alırsın
Öyle yapıyım o zaman 🤗 teşekkür ederim 🥰

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Bakıyorum da yorumları korkutuyor 😳 çiçekleri dökük geldi diyorlar, terlikleri kötüydü diyorlar ne yapçağımı şaşırdım 🤣

Öyle yapıyım o zaman 🤗 teşekkür ederim 🥰
Bence de görerek almak en güzeli 😊

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Daha yeni yaptırdım yastık ve kapı süsü 140 ₺ di dün zam gelmiş 160 olmuş ama harika olmuş çok beğendim instagram hesabı @damladizayn bir bak istersen cnm fiyasaya göre gayet uygun
Aa bakıyım bi dolandırılmadıysan sorun yok🥰 ben yastık istemiyorum sadece kapı süsü yaptırcam bakıyım bi 🤗 çok sağol 😘

😅😅 Hem eşinle gez hem işini gör
Aynen öyle canım 🤣

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ben trendyoldan takım halinde almıştım bı sıkıntı yaşadım diğer sitelere göre daha güvenilir bence

Tüm sayfalar yüklendi.