Oda olabilir yaşı henüz o kadar büyük değil ki 5 yaşında oğlum öğrendiğinde odasında uyumaktan vazgeçip yanımda uyumaya başladı tepkiler farklı ama nedeni aynı gibi birde okulda bir problem yaşamış olabilir mi canım arkadaşları yada öğretmeni yemek yemesi için biraz ısrarcı olmuş yazdığınızda göre oda kusmuş aklıma düştü nedense çünkü okulu istemi
Aklıma gelen bir neden "ogretmenim yemegi agzima tıktı bende kustum" dedi bir de ogretmenim bana kizdi dedi ama ogretmenler nazik asiri kizacaklarini sanmiyorum. Kizim arkadaslarinin icinde kustuysa arkadaslarindan ve ogretmeninden utanmis olabilir. Ogretmenleri genelde bir sorun olunca bana ulaşır ama o gun zeynep kustu demediler yani benim kizim agzindaki lokmayi yutamayim cikarmis olabilir bunu da kusma seklinde tanimliyordur. Ben simdi cocugun lafiyla ogretmenlere hesap sorar gibi sorguya çekmek istemiyorum. İyi niyetli dusunmeye calisiyorum. Yani gecis donemidir belkide ama hep icimden okulla alakali bir hayal kirikligi yasamis gibi geçiyor.Oda olabilir yaşı henüz o kadar büyük değil ki 5 yaşında oğlum öğrendiğinde odasında uyumaktan vazgeçip yanımda uyumaya başladı tepkiler farklı ama nedeni aynı gibi birde okulda bir problem yaşamış olabilir mi canım arkadaşları yada öğretmeni yemek yemesi için biraz ısrarcı olmuş yazdığınızda göre oda kusmuş aklıma düştü nedense çünkü okulu istemiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bana da oyle geldi ogretmenleriyle gorustum bu sekilde devam ederse idareyle gorusup sinif degistirmeyi talep edecegim. Okuldan almak istemiyorum bu onun icinde iyi olmaz cunkuB
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Okul da bı sıkıntısı olabilir başka sınıfa gitmek istiyorum demiş belki öğretmen belki arkadaşlarıyla ilgili bı sikinti olabilir okulla bı görüşün kardeşle alakası yok bence