Karna darbe

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Karna darbe başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,731 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Karna darbe
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçem💕

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Kızlar yeğenim eliyle pat diye vurdu mideme doğru. Bebeğim daha aşşada biliyorum ama korktum yine de. Allahın izniyle bi şey olmaz dimi tekme falan atıyor şu an

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar yeğenim eliyle pat diye vurdu mideme doğru. Bebeğim daha aşşada biliyorum ama korktum yine de. Allahın izniyle bi şey olmaz dimi tekme falan atıyor şu an
Korkma kuzum Allah'ın izni ile bir şey olmaz ama yinede dikkat et sen ağrın vs olursa doktora git direk 😘

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Hayir, birsey olmaz o kadar darbeyle.. karninizin uzerine gelen yogun baski sebebiyle bebege kan akisi saglayan damarlarda sıkışma oluyor ve bebek oksijen ve beslenme alamadigi icin bebege zarari oluyor fakat onun haricinde zarar gormesi yada dusmesi allahin nasibi olmadigi surece pek mumkun degil..

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Yok kuzum Allah'ın izniyle birşey olmaz benim oğlum koşup geliyor hızla karnıma vuruyor başını sarılırken. Yani birşey olmayacak dünyaya gelecekse hiçbirşey olmaz. Sıkma canını 🤗🤗

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Rabbim öyle bi yaratmışki bebişin amniyon sıvısı dış darbelerden koruyor onu. Canını sıkma kuzum 🙏🏻

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum koltuk ta uzanırken kosa kosa geldi karnima atladı 5 yaşında oğlum ertesi gün kintrolum vardi diye gece gitmedim acile sabaha kadar karnim belim agridi sabah gittim doktor hicbir sıkıntı yok o suyun icinde zaten darbelerden korunur korkma ama koru bebegini dedi ağrın falan varsa git doktora icin rahatlar canim

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Benim oğlum koltuk ta uzanırken kosa kosa geldi karnima atladı 5 yaşında oğlum ertesi gün kintrolum vardi diye gece gitmedim acile sabaha kadar karnim belim agridi sabah gittim doktor hicbir sıkıntı yok o suyun icinde zaten darbelerden korunur korkma ama koru bebegini dedi ağrın falan varsa git doktora icin rahatlar canim
Teşekkür ederim canım ağrım falan yok çok şükür

Tüm sayfalar yüklendi.