Genelde erkek bebeye hamile oldugunda çizgi oluşur benim 2 oglumda oldu ama şimdi kızıma hamileyim ama çizgi yokBir haftadır karnımda kasığıma doğru çizgi oluştu neden
Genelde erkek bebeye hamile oldugunda çizgi oluşur benim 2 oglumda oldu ama şimdi kızıma hamileyim ama çizgi yokBir haftadır karnımda kasığıma doğru çizgi oluştu neden
Erkekmi bebeyinBebde oyke biliyorum
2. Gebeliğim çizgi yoktu ilkinde bunda da yokBir haftadır karnımda kasığıma doğru çizgi oluştu neden
Doğrudur karnımı görende hep erkek mi diye soruyo ama oda tutmuyo kızım bütün tezleri çürüttü galibaBu dami gol değil
Valla internette oyle diyo benim kizimda hic çıkmadı bu gebeligimde çıkınca biraz araştırdım benimki uzuyo assagidaki daha belirgin ve erkek
Zaten söylenen herseyim dpgruluk payi %50 bazen tutuyo bazen tutmuyoDoğrudur karnımı görende hep erkek mi diye soruyo ama oda tutmuyo kızım bütün tezleri çürüttü galiba
Canım benim bebeğimin cinsiyeti erkek ve ilk gebeliğim karnımda çizgi az hafif varla yok arası oda aşağıda göbeğe kadar gelmemiş bile bence cinsiyetle alakası yok yaBende de var o çizgi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cizgi gobege kadar sa kiz gobelten yukari uzuyorsa erkek diyolar
hep kocakari muhabbetleri bosverCanım benim bebeğimin cinsiyeti erkek ve ilk gebeliğim karnımda çizgi az hafif varla yok arası oda aşağıda göbeğe kadar gelmemiş bile bence cinsiyetle alakası yok ya
Aynn valla . Ben aşırı tuzlu ve ekşi şeyler yiyordum bu gebeliğimde gerçi hala da yiyom bana tutturdular ekşi yiyorsan kızdır. Tatlı yiyorsan da erkek. Eşimin teyzesi bana diyor ne demişler biliyormusunhep kocakari muhabbetleri bosver
Ya banada dondurma yeme bebek üşür, acı yeme bebeğe gider acı diyorlar. Ben pek inanmam böyle seyelere hatta dondurma konusunu duyunca çok gülmüştum eltim çok sacmaliyo dedim ama düşünmeden de edemiyorum ya doğruysa diye acı da çok seviyorum abartmadan yiyorum valla siz ne düşünüyorsunuzAynn valla . Ben aşırı tuzlu ve ekşi şeyler yiyordum bu gebeliğimde gerçi hala da yiyom bana tutturdular ekşi yiyorsan kızdır. Tatlı yiyorsan da erkek. Eşimin teyzesi bana diyor ne demişler biliyormusun
"Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi
Ye tatlıyı doğur Hakkı'yı " demişler diyor
Allah'ım Gülme krizine girdim resmen hepsi saçma sapan muhabbetler