Kasık ve kalca agrisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ceylankosova tarafından oluşturulan Kasık ve kalca agrisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,455 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kasık ve kalca agrisi
Konbuyu başlatan Ceylankosova
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ceylankosova

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba, idrar testi veriyor musunuz? Bende de benzer bir ağrı vardı ve enfeksiyon tanısı konuldu, çok basit bir tedavisi var. Sonrasında o sancı durumu geçti aile sağlığı merkezinde yaptırmıştım ücretsiz
Evet verdim pts sonuc cikicak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım korkma o normal sağ kasık ağrısı bende yaşadım ama magnezyum eksikliğinden de kaynaklanan bir sorun olabiliyor 😍
Valla suan mideme karin icine hatta yanlarimda bazen kramp seklinde agrilar okuyo
Canım korkma o normal sağ kasık ağrısı bende yaşadım ama magnezyum eksikliğinden de kaynaklanan bir sorun olabiliyor 😍

G

Gül beyaz

Guest
Merhaba, idrar testi veriyor musunuz? Bende de benzer bir ağrı vardı ve enfeksiyon tanısı konuldu, çok basit bir tedavisi var. Sonrasında o sancı durumu geçti aile sağlığı merkezinde yaptırmıştım ücretsiz
Merabalar bende de idrar yolu enfeksiyonu var nasıl Bi tedavi uyguladılar bende geçmiyordu Bi türlü
Merabalar bende

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba suan 18+5 im bir kac gundur kasiklarimda ozellikle sag tarafta bir agri batma var birde bugun kalcamda yurudukce batan bi agri var bu haftalarda normal mi yoksa baska bisymidir sizce
Magnezyum eksikliğinden oluyor. Birde pelvis ağrısı olmaması için hareketler var onları yaparsan canım kalça bel ve pelvis ağrın olmadan atlatirsin bu süreci

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba suan 18+5 im bir kac gundur kasiklarimda ozellikle sag tarafta bir agri batma var birde bugun kalcamda yurudukce batan bi agri var bu haftalarda normal mi yoksa baska bisymidir sizce
Ay canım ayakta kalma dinlen bol bol o ağrılar bende de vardı oturdukca battı kemiklerim geçti de dizlerim ağrıyor şimdi de

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bende yaşadım cnm yaşamaya da devam ediyorum .. aşırı aşırı ağrın varsa doktora görün .. ben ozellikle uzun süre oturup kalkınca ve yatakta yin degistirince kasik ağrısı yaşıyorum

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Ay canım ayakta kalma dinlen bol bol o ağrılar bende de vardı oturdukca battı kemiklerim geçti de dizlerim ağrıyor şimdi
Elimden geldiginde dinlenmeye calisiyorumda yinede boyle agri olunca korktum bu hafta doktira gidicem saglik ocaginda her ihtinale karsi idrar tahlilide verdim bakalim ben ilk gebeligimde bu haftalarda boyle bisey hic yasamadgim icin bi korktum.. bide onu ben kaybettim tedirginim simdi bunda en ufak biseyde

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Elimden geldiginde dinlenmeye calisiyorumda yinede boyle agri olunca korktum bu hafta doktira gidicem saglik ocaginda her ihtinale karsi idrar tahlilide verdim bakalim ben ilk gebeligimde bu haftalarda boyle bisey hic yasamadgim icin bi korktum.. bide onu ben kaybettim tedirginim simdi bunda en ufak biseyde
Kuzum anlamadım ne kaybettin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar