Kasık ve kalca agrisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ceylankosova tarafından oluşturulan Kasık ve kalca agrisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,455 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kasık ve kalca agrisi
Konbuyu başlatan Ceylankosova
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ceylankosova

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Malesef herseyde kendimi sucluyo korkuyorum pek dusunmek istemiyorum korktugun basina gelir misali ama elimde degil Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Amin inşallah ama canım benim bak kendini suçlama sadece dikkat et kendine inan benim bı gebeliğimde o kadar kusma falan olmadı ama piskolojik olarak çöktüm eşimle ayrıldım bugünde aldatildigimi öğrendim

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba suan 18+5 im bir kac gundur kasiklarimda ozellikle sag tarafta bir agri batma var birde bugun kalcamda yurudukce batan bi agri var bu haftalarda normal mi yoksa baska bisymidir sizce
Canım gittiğinde dra söyle mutlaka ama benim son gebeliğimde 16. Haftadan sonra başladı doğuma kadar da giderek arttı o şikayetler. Yürürken, oturup kalkarken doğuruyor gibi ağrılar batmalar oluyordu. Benim bir sıkıntı olmadı şükür ama sen druna söyle yine de magnezyum falan başlar bir nebze de olsa iyi gelir o

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah ama canım benim bak kendini suçlama sadece dikkat et kendine inan benim bı gebeliğimde o kadar kusma falan olmadı ama piskolojik olarak çöktüm eşimle ayrıldım bugünde aldatildigimi öğrendim
😔 uzuldum ne denir bilemem Allah yardimcin olsun guc kuvvet sabir versin belliki guclu bi anneleri var bunada sukur🙏🏼
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım gittiğinde dra söyle mutlaka ama benim son gebeliğimde 16. Haftadan sonra başladı doğuma kadar da giderek arttı o şikayetler. Yürürken, oturup kalkarken doğuruyor gibi ağrılar batmalar oluyordu. Benim bir sıkıntı olmadı şükür ama sen druna söyle yine de magnezyum falan başlar bir nebze de olsa iyi gelir o
Bugun gittim.idrar tahlilide verdim.idrar kulturude hic bisey cikmadi bugunde kultur aldi koku falanda yok dedi ama magnezyumu yazdi bi sorun gorunmiyo dedi ama.bakalim bide o sonuclar ciksin artik napcaz bilmiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar