Ben şu an 36 haftalık hamileyim.kaynanamla evlerimiz yanyana görümcemler gelse bile eşim beni yollamazdı ya hastalanırsan ne yaparız diye sonuçta hamilelikte ilaçta kullanamıyoruz.arkadaslar her yaz bursadan hataya gidip bir ay kalırız basta tatsızlklar yasadm küçük cocugumla cok zor oldu gecen sene bi sorun olmadı şu an 10 haftslk hamilym ve cok stres yapıyorum.cunku her an bi sorun olmasının derdinde diken üstündeyim.her gittiğimizde cocugum ve ben havadan üşütüyoruz sonra kıs boyu kendmze gelemyoruz hem salgın vr hem kalablk gideni geleni cok olan bir aile.gecen sene hamlydm gitmedn düşük yaptm stresten olablr.eşim iyi biri ama ailsi söz konusu olunca beni hep karşısına alır.kuruntularım yersiz mi napardınız siz olsaydınız gider miydiniz merak ediyorum.ve ben ilk evlendgmde yazdı orda kaldm cocuk oldu lohusaykn dikişlykn gittm her gittgmde bi tartısma bugun esime söyledm gitmk istemdgmi anında kalktı yanımdan bağırmaya basladı ben hamilym strestn uzak durmak istyorum siz olsanız napardnz