Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende anlatmaya başlasam en aşağı 1 senede biter o 1 sene içerisindede yine durmazlar dolayısıyla ömür boyu anlat anlat bitmez Seninle oturup bir çay içmek lazım kesin bizimkilerde bi kan bağı var
Bende anlatmaya başlasam en aşağı 1 senede biter o 1 sene içerisindede yine durmazlar dolayısıyla ömür boyu anlat anlat bitmez Seninle oturup bir çay içmek lazım kesin bizimkilerde bi kan bağı var
13 gündür bebegi kucağıma aldım ne kaynanam ne görümcem daha çocuğu görmeye gelmediler beni bile bi iki defa aradılar nasil insanlar hic mi yeğenini torununu merak etmez insan kaynanam hergün eşimi arıyor oram ağrıyor buram ağrıyor gelemiyorum diye yalandan da ağlamaklı oluyor eşimde bana şeytan gıbı konu ailesi oldumu safin önde gideni oluyor bende çıldırıyorum anneside biraz başı ağırsın anne hasta diyip oraya çekip götürüyor gitmediğim zamanda tartışıyoruz böyle kaynanaya görünceye eşe ne demeli
Emin ol geldiklerinden gelmedikleri daha hayırlı Öyle insanların sevgisinden şüphe ederim ben yapmacık bir şekilde gelecekse gelmediği daha iyi Allah'a havale şeytan görsün yüzlerine eşin içinde diyecek bir şey yok Aynı benim eşimi anlatmışsın onların gerçek yüzünü görmeleri için sabretmeninden başka bir şey yok Sana tavsiyem takma kafana onlar gibi umursamaz ol böyle yaptıkça onları mutlu etme
13 gündür bebegi kucağıma aldım ne kaynanam ne görümcem daha çocuğu görmeye gelmediler beni bile bi iki defa aradılar nasil insanlar hic mi yeğenini torununu merak etmez insan kaynanam hergün eşimi arıyor oram ağrıyor buram ağrıyor gelemiyorum diye yalandan da ağlamaklı oluyor eşimde bana şeytan gıbı konu ailesi oldumu safin önde gideni oluyor bende çıldırıyorum anneside biraz başı ağırsın anne hasta diyip oraya çekip götürüyor gitmediğim zamanda tartışıyoruz böyle kaynanaya görünceye eşe ne demeli
Gelmemeleri gelmelerinden daha iyi değil mi canım yenidoğan bebekler enfeksiyon riski taşıyor aslında ilk 40 gün dikkat etmek gerekir. Gelen mutlaka bebeği öpüp koklayacaktır buna engel olamazsın o nedenle gelmemeleri sağlık açısından daha iyi