Ya canlarım o kadar güzel yorumlar yapmissiniz ki içim rahatladı yanlış anlamayın hepinize yazamadim çünkü aşırı rahatsizim kızım 1 yaşında durmuyo bir yandan onla ilgilen bir yandan kaynanamla baş et anami bekliyom gelecek işte bir yandan doğum yakın eşim desen tayin çıktı ya askeri personel gitti göreve ben burda kaldım o ayrı beni sinir ediyo 30 gün izin var doğuma son bir gün kala gelicem diye ben burda tek başıma mücadele ediyom kaynanamla işte kayinbabamla hastaneye git gel zor yanı eşime kızma sebebim bizi dusunmuyo o Musa gitti ben adanadayim kızlar doğum sonrası bende gitcem kendime geleyim diyom gel yardımcı ol bana yok adam iş var diyo gelmiyo son gün kala 11 saat yol cekcek araba ile gitti eğer erken dogurursamda aricam dicem gelme geregin yok aşırı duygusalim bu aralar ya tek basimayim ama güçlü olcak hep kızım oğlum için inanin akraba akrep boş kızlar eşimde çok nankör yanlış yapiyo bana para veriyo herşey al diyo ama insan kocasini ariyo bı yandan kızım babasını çok ozledi 15 gün oldu o her baba deyip aglayinca içim parcalaniyo böle seyle gelemiyor ben 7 yıl önce babamı kaybettim sırf cocuklarim babasız kalmasın diye susuyom ama az kaldı patlıcam eşime akıl diyo çek git evden boşan ne hali varsa görsün valla bıktım kizlar