Kizlar gerçektende bıktım.artik tükendim ne yapsam yaranamiyom yemindoguma az kalmış bazen zar zor kalkıyor 2 çocukla ve kaynanamla yasiyorum 3 Katibim var kayınpeder 4 eşimde 5 her işlerine kış ev yemek çocuk hamile haliyle ama yaranamiyorsun bazen kalkmaktan zorluk cekiyom ayaklarım hepsi varis olmus doğum yeri fln diyor bana kendini çok şey yapıyorsun nasıl anlatacagimi bilmiyom yemin bende diyom hamileyim ya normal degilmi sanki senin gözünde hamile değilim gibi o gözle bakıyorsun bana bir kere bile demedin hamilesin gunahsin 2 çocuklu fln diyo bana hem işini yap hem çocukların Lada ilgilen bulaşık yıkıyorum bu halimle yardım etmez sofrayı kaldırmaz kaldirsada öyle bırakır çocuklar durmazsa gel bak diyor bende diyom bulaşık yikiyom sen bı bak diyo bana gel bak sonra işini yap çok şey var anlatsam bitmez gerçektende hakkımı helal etmiyorum kızlarına gelince şöyle böyle günah kaynanası şöyle der sanki kendisi prenses yemin bu halimle bile diyom kaynanama gorumcemi çağır bize gelsin diyo bana onun hizmetini yapabilecek misin gelmesin daha iyi bende diyom halimi gorbe kadın nasıl hizmet edeyim kendi evinde nasıl geciniyorsa burdada aynı şeyi yapsın illa hizmeti edeyim görümcem sofrayı bezi elindeydi bende dedim temizletinmi yok dedi orda kalmis dedim kaynanam diyor senin hizmetcin yok git kendin yap yemin hastalandım odamın bir halısı yikanacakti suda bıraktım kaç gün öyle kaldı yikamadi demedi hasta fln kaç kere manalı konuştum dedim hastayım halıda öyle kaldı dedi hizmetcin yılki yikasin iylestigi de yika dedi herşeyi Allah'a birakiyom