Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen boşver uzak daha iyi zor gününde yanında olmayanın iyi gününde yanında ne işi var benimkinde 2 ay durdu kızıyla benle 2 saat durmadı oda düşer ama dedim eşime bı kaşık su vermem senin annendir git ara sor ama ne ben ne çocuklarım asla hastahaneye de gelmesin dedim kalbini kırarım olan sana olur dedim nefret ettim ondan yüzünü görmeye tahammülüm yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet Allah razı olsun onlardan kaynanalari da elimize düşürdün bı bardak suyumuza muhtaç etsin
Evet doğru bende çok iyilik yaptım ilk hamileligimde gelmedi aramadı sormadı ama doğumdan sonra mal gibi gittim evini temizledim sürekli gittim yanlız bırakmadım ikinci kez hamile kaldım üstelik zor bı hamilelikti ama yine gelmedi aramadı sormadı o yüzden artık bı yabancı ne ise o da o benim için esimede dedim zaten uzak dursun bizden sen ara sor ama benden bişey bekleme o da sen haklısın ne diye bilirim dedi