Ahh gelini köpek yerine koymazlar çocuk doğunca torun sahibi olurlar , benim kaynana daha beni arayacak hayırlı olsun kızım torunum oluyormuş diye o derece , doğumum ekimde . Görmeye gelsin diyeceğim tatlı bi dille gelmene gerek yoktu diye . Ne bi tabak yemek gönderir ne bişey yapar . İlk doğumumda 5 kg makarna ve Eltimin çocuklarının eskisini toplayıp gelmiş makarnayı yede şiş geber diye . Daha neler neler . Ne siz sorun ne ben anlatayım Allah razı olsun ki kocam gözümün içine bakar bi dediğimi iki etmez değilse kaynanam falan çekilecek dert değil . Çok şükür rabbime daha çocuğumu çok zor durumda kalmadıkça asla bırakmam sen bak biz buraya gidelim şunu yapalım diye elim tutuyor ayağım tutuyor Rabbim kimseye muhtaç etmesinHerkesin hamileliği bir olmuyor benimde çok zor geçiyor hamileliğim anamdan emdigim burnumdan geldi bide kaynana ile uğraşamam aç susuz yattım da bı kere arayıp ne yapıyorsun nasılsın demedi 9 ay oldu bebeği görmeye gelsin 9 ay daha bekle diyeceğim zamanla eşler afet değer veriyorsa annelerine ezdirmez zamanla düzelir ezdirdigine bile pişman olur