Kızlar bence kaynananızla olan problemleri eşinize yansıtıp huzurunuzu bozmayın eşinize annenle olan problem beni ilgilendirir diyin ve kaynananıza hesap sorun oğluna değil ben öyle yaptım daha bir yıllık evliyim bende eşime annen ve kardeşlerinden rahatsız olduğum konular var sen karışma ben çözeceğim dedim eşim bugüne kadar asla beni ezdirmedi hep savunur onlara karşı ama anneside Görümcelerimde evimize aldığımız en ufak şeyin fiyatına kadar sorgulardı yakın oturmak isterdi en son ben aradım kaynanamı bir yılın zehrini kustum ve ogünden sonra hiç tlfn konuşmam olmadı görüşmüyorum sadece 2 3 ayda bir torununu görsün diye oğlumu götürüyorum misafir gibi geri evime geliyorum oğlum evlendi değişti gelmiyor sözünü çok kullandı bana tlfnda ben mi izin vermiyorum gündüz ne bok yiyor senin oğlun ben izin vermiyorsam gelmek isteyen adam benden habersiz gelir 66 yaşında kadınsın kendine gel diye bagırdığımı hatırlıyorum ve hepsini eşime kaynanamla konuştuktan sonra anlattım iyi yaptın dedi mesafeliyiz sadece sabır edin eşinizi arada bırakıp bunaltmayın et tırnaktan ayrılmaz ailesi sonuçta bizimde çocuklarımız var empati kurun mesafenizi koyun eşiniz zamanla akıllanacaktır sadece birbirinizi yormayın bebeğinizi düşünün