Kaynana sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Kaynana sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,128 kez görüntülenmiş, 72 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaynana sorunu
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Evlendiğimizden beri kaynanam hergun kocamı arar ulasamassa hatta ulaşsa bile beni arar ne yaptıniz ne yediniz napiyonuz hergun hergun arıyor diye TLF kapatıyorum artık ne alırsak sürekli fiyat sorar mal kocamda herşeyi en ince detayina kadar anlatır eşimin ailesine bı ihtiyacida yok maddi anlamda kendi mesleğini eline almış belli bir yaşa gelmiş insan diye evlendim demekki beyin yaşı gelişmemiş kendimi baskı altında gibi hissediyorum
Sabah saat 10 da haber etmiyorlar geldiler bende banyodaydım eşim dedi annem gil kapı önünde hamileyim nasıl banyodan çıktım giyindim bir haber etmiyorlar pazar günü insan evde rahat bide dün evi boyattık yorgunluktan ölüyorduk böyle ler ne yapacam sinir olsam karnımdaki anlyor o yüzden ses etmedim

İkizlerin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sabah saat 10 da haber etmiyorlar geldiler bende banyodaydım eşim dedi annem gil kapı önünde hamileyim nasıl banyodan çıktım giyindim bir haber etmiyorlar pazar günü insan evde rahat bide dün evi boyattık yorgunluktan ölüyorduk böyle ler ne yapacam sinir olsam karnımdaki anlyor o yüzden ses etmedim
Ay ya benimki de bana sormadan benim evde salça çıkartıyir oğlunu arıyor sadece hamile olup olmadığım umrunda bile değil her bir lafinda çok çok ölür diyor kadın

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Ay ya benimki de bana sormadan benim evde salça çıkartıyir oğlunu arıyor sadece hamile olup olmadığım umrunda bile değil her bir lafinda çok çok ölür diyor kadın

Geldiler bide dlyor biz kahvaltı yedik bende dedim zaten sabah erkenden geldiniz niye kahvaltı yaptınız dedim anlasın

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Valla karnımdaki sinir hastası olacak

İkizlerin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Geldiler bide dlyor biz kahvaltı yedik bende dedim zaten sabah erkenden geldiniz niye kahvaltı yaptınız dedim anlasın
İşlerine geleni yapıyor lar canım benim ki bana hiç haber vermez gelirken pat gelir evide dağınık görünce adımı çıkarttı düşün yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anlamazlar bilerek yapiyorlar
Tabiki bilerek yapıyor lar

Tüm sayfalar yüklendi.