Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaynanam annem gibi çok seviyorum Allah için bişey desem taş olurum o kadar iyi biri arada ufak kirginliklar oluyor ama o kadarda normal ama söz konusu kizimsa isteyen lincleyebilir mezardaki babamı tanımam o ellerini kırarım ben çocuğumu başkaları dovsun diye dünyaya getirmedim bide pişkin pişkin döverim diyor bu kibarcasi benim evim benim kuralım demek yerinde olsaydım ağzına sicardim cnku bazıları bundan anlıyor
Yazık kızına o karı yüzünden minixik yavrunun psikolojisi mahvolur şimdiye kadar hasar alacağı kadar almıştır kadın tımarhanelik yaa postunu okurken size gelip kaynananı dövdüm resmen ayy mideme kramp girdi sinirden vallahi
Öncelikle Allah yardımcın olsun. Ben de çok dayak yedim küçükken. Annemden, babamdan ve herkesten. Yani aklına gelebilecek tüm akrabalarımdan. Şimdi 29 yaşına geldim ve hala annemi babamı suçluyorum. Nasıl bana sahip çıkmasınız, madem korumayacaktınız neden dünyaya getirdiniz diye. Kendi çocuklarım içinde koruyabilir miyim, benim başıma gelenleri ona yaşatmadan büyütebileceğime karar verdikten sonra çocuk yaptım. O güzelim kız çocuğu bugün canı yandığında ağlayacak ama yarın size eziyet ederek büyüyecek, sonra bana bunların yapılmasına nasıl izin verdin diye seni suçlayacak. Babam ayrı eve çıkmıyorsa bizi alıp götürseydin diyecek. Biz ebeveynlerin maalesef mecburiyetlerini onlar anlamak zorunda değiller. Bizler onları korumakla mükellefiz. Gerekirse kaynananla dövüş, çocuğunu ezdirme. Su döktü diye çocuğa el mi kalkar? O anacı kocanda çok seviyorsa anasının koynunda uyusun. Biz çocuklarımızı sokaktan mı topladık? Acılar içinde doğurduk. Sana tavsiyem ne kendini ne de çocuklarını ezdir. Hiçbir anlamda şiddete müsaade etme. Gerekirse polis çağır şikayet et. Korksunlar senden. Çocuklarına fizikten ve psikolojik olarak sahip çık. Yarın yine sana zorluk çıkacak. Çocuğunu döven senide döver. Kızında yarın okulda pısırık ve herkesten korkan bir çocuk olacak.
Şimdide öyle zaten bi çocuk onu dövdüü o dövmüyor mesela yada bir çocuk ona bişey söyledimi o söyleyemiyor yani karşılık veremiyor canım büyüdüğünde kim bilir nasil olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım benimde ablamın kaynanası öyle erkekleri sever kız çoğuna karşı öyle sevmez ablam sonda bıktı kaynanasıyla kavqa etdi benim çocuğuma bidaha vurmma dedi o çocuğu sen doğurmadın benim kızım canım ne isderse yapsın bence sende bi kaynananla konuş ne saçma aptal bu kadın ben sinir oluyurum böyle insanlara
Aynen öyle canım bunlar tatlı dilden anlamaz bunlara bağırıp çağıraraksın
Dişimi göstermeme az kaldı canım sabirmi sınıyorlar sanki
Ellerin dert görmesin canım benim biri dövsede içimin yağları erise
Şimdide öyle zaten bi çocuk onu dövdüü o dövmüyor mesela yada bir çocuk ona bişey söyledimi o söyleyemiyor yani karşılık veremiyor canım büyüdüğünde kim bilir nasil olur
Bende çok sinir oluyorum yaaa bana yaptıkları yetmiyormuş gibi bide kızımı dövüyor ahlaksız kadın
Aynen öyle canım bunlar tatlı dilden anlamaz bunlara bağırıp çağıraraksın
Dişimi göstermeme az kaldı canım sabirmi sınıyorlar sanki
Ellerin dert görmesin canım benim biri dövsede içimin yağları erise
Bende çok sinir oluyorum yaaa bana yaptıkları yetmiyormuş gibi bide kızımı dövüyor ahlaksız kadın