Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.ben daha yeni evliyim 3.ayımıza girdik.evlendigim günden itibaren idrar yolu enfeksiyonu var.doktor yöntemi ve ilaç kullanarak geçmedi doğal yöntemler ve sizinde denediğiniz bir tarif varmı
bir keresinde denize girdikten sonra enfeksiyon kapmıştım. bir tanıdığım maydanozu kaynatıp içmemi söylemişti. ben faydasını görmüştüm,belki sizde de işe yarar. bir de bu aralar kullanıyorsanız eğer günlük ped kullanmayın, nemli kalmasın bölge. wcden sonra temizliğinize dikkat edin, geçmiş olsun
bir keresinde denize girdikten sonra enfeksiyon kapmıştım. bir tanıdığım maydanozu kaynatıp içmemi söylemişti. ben faydasını görmüştüm,belki sizde de işe yarar. bir de bu aralar kullanıyorsanız eğer günlük ped kullanmayın, nemli kalmasın bölge. wcden sonra temizliğinize dikkat edin, geçmiş olsun
Akıntım zaten son derece fazla fazla geliyor ve idrar rengi koyu sarı turuncu gibi aşırı şekilde enfeksiyon var ilaç ta kullandım ama bir türlü düzelmiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Akıntım zaten son derece fazla fazla geliyor ve idrar rengi koyu sarı turuncu gibi aşırı şekilde enfeksiyon var ilaç ta kullandım ama bir türlü düzelmiyor
Merhaba.ben daha yeni evliyim 3.ayımıza girdik.evlendigim günden itibaren idrar yolu enfeksiyonu var.doktor yöntemi ve ilaç kullanarak geçmedi doğal yöntemler ve sizinde denediğiniz bir tarif varmı
Canim esinle beraber doktora gidin esinede ilac vermesi gerek doktorun ayni seyi yasadim karinkoca olarak tedavi olmaniz gerekir o yuzden gecmiyordur . Sana ve kocana 1 er kutu ilac vericek icinde iki tane hap var 1 hafta arayla iciceksiniz tekrar doktora gorunun. Herhangi birsey kullanma dogal olarak vajinanda ph degerlerini bozarsin
Bende yok ama çevremden duyduğum kekik, maydanoz yada soğan ı ayri ayrı kaynatıp suyunu içip faydasını görenler oldu herkeste aynı etki olur mu bilmiyorum bu yazdıklarımı farklı kişiler uygulamış mesela biri maydanozu kaynatıp içtim dedi başkası diğerini