Kızlar bebeğim 41 günlük oldu. Son günlerde saçında kepeklenme oluyor. Havalar soğuk olduğu için banyosunu 1 gün yapıp 1 gün yapmıyorum ondan mı oluyor acaba? Yoksa normal mi?
Ay bilmiyorum konak ne ki. İlk bebek olunca cahillik diz boyuYeni doğanda kepeklenme oluyor mu ki ilk defa duyuyorum kuzum konak olmasın o
O kepek degil derisi tazeleniyor kabuklanıyor hür zeytin yagı sür biraz bekle tara onlar kalkar kuzum 3günse bir yapKızlar bebeğim 41 günlük oldu. Son günlerde saçında kepeklenme oluyor. Havalar soğuk olduğu için banyosunu 1 gün yapıp 1 gün yapmıyorum ondan mı oluyor acaba? Yoksa normal mi?
Öğrenirsin öğrenirsin kepek olmaz yenidoğanda oyüzden şaşırdım saç derisinde kabuklanma olur ona konak denir canım eczaneden konak için şampuan var al kullan kuzum geçer büyükler zeytinyağı sür beklet ve yıka derler deneyen annenler illa ki vardır ama bence kendi fikrimi söylüyorum zeytinyağı asidik dengesiyle deriye zarar vererek enfeksiyon yapma olasılığı var drlarda önermiyor sen bilirsin yinede kuzum dediğim gibi bu benim görüşüm ama zeytinyağı deneyip bebeğe hiçbirşey olmadan memnun kalanlarda varAy bilmiyorum konak ne ki. İlk bebek olunca cahillik diz boyu
Geçiyor dimi öyle. Bende diyorum şampuanı mı yaptı diyeO kepek degil derisi tazeleniyor kabuklanıyor hür zeytin yagı sür biraz bekle tara onlar kalkar kuzum 3günse bir yap
Dalin mi kullanıyorsun şampuan olarakGeçiyor dimi öyle. Bende diyorum şampuanı mı yaptı diye
Anneme sordum bugün bebe yağı sür bekle sonra yıka dedi. Yaptım ama geçmedi ben mi aceleciyimÖğrenirsin öğrenirsin kepek olmaz yenidoğanda oyüzden şaşırdım saç derisinde kabuklanma olur ona konak denir canım eczaneden konak için şampuan var al kullan kuzum geçer büyükler zeytinyağı sür beklet ve yıka derler deneyen annenler illa ki vardır ama bence kendi fikrimi söylüyorum zeytinyağı asidik dengesiyle deriye zarar vererek enfeksiyon yapma olasılığı var drlarda önermiyor sen bilirsin yinede kuzum dediğim gibi bu benim görüşüm ama zeytinyağı deneyip bebeğe hiçbirşey olmadan memnun kalanlarda var
Evet canımDalin mi kullanıyorsun şampuan olarak
Yok kuzum geçer ilk oglumda öyleydi geçtiGeçiyor dimi öyle. Bende diyorum şampuanı mı yaptı diye
Evet canımDalin mi kullanıyorsun şampuan olarak
Ha iyi o zaman ya. Çok teşekkür ederimYok kuzum geçer ilk oglumda öyleydi geçti