Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim oğlana pirima alerji yaptı eşim aldığı zaman sleppy aldiriyorum ben aldığım zaman BİM'in kini alıyorum ben biraz tutumluyum o konuda zaten içine ediyo neden o kadar para verim diyorum valla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim oğlana pirima alerji yaptı eşim aldığı zaman sleppy aldiriyorum ben aldığım zaman BİM'in kini alıyorum ben biraz tutumluyum o konuda zaten içine ediyo neden o kadar para verim diyorum valla
En iyi bim inki bence hem hesaplı da 60 TL 54 adreti Sleppy alıyorum arada 34 tanesi 45 TL bir hafta bile gitmiyo bebeğe
En iyi bim inki bence hem hesaplı da 60 TL 54 adreti Sleppy alıyorum arada 34 tanesi 45 TL bir hafta bile gitmiyo bebeğe
Bende blendaks alıyorum oda cok uygun hemde saçlarima iyi geliyo öneririm
Kızlar bebeğim 41 günlük oldu. Son günlerde saçında kepeklenme oluyor. Havalar soğuk olduğu için banyosunu 1 gün yapıp 1 gün yapmıyorum ondan mı oluyor acaba? Yoksa normal mi?