Kese etrafı kanama

• Konbuyu başlatan Kese etrafi kanama
  • Toplam 6 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kese etrafi kanama tarafından oluşturulan Kese etrafı kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,338 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kese etrafı kanama
Konbuyu başlatan Kese etrafi kanama
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍
K

Kese etrafi kanama

Guest
Doktor kese etrafı kanama var dedi ama ayrıyeten bisey soylemedi progestan fitil verdi simdi surekli yatmam mi lazim bu düsük riski var demek mi iliski yasak mı bilenler cevaplayabilir mi arkadaşlar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doktor kese etrafı kanama var dedi ama ayrıyeten bisey soylemedi progestan fitil verdi simdi surekli yatmam mi lazim bu düsük riski var demek mi iliski yasak mı bilenler cevaplayabilir mi arkadaşlar
Doktorun başka açıklama yapmadı mı canım . Sen yinede herhangi olacak şeye karşı ilişkiye girme. Ve elinden geldiğince dinlen diğer kontrole gittiginde tekrar sor geçmiş olsun

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm zaten bu ilacı verdiyse düşük riskin var bol bol.uzan ayaklarını havaya doğru uzat .. sakın ilişkiye girme cnm.. Allah korusun daha kötü olursun.. ilk 3 ay hiç önerilmiyor.. daha sonra risk olmasa doktora sorarsın zaten ilişki duurmunu geçmiş olsun kısa.zamnda duzelirsin umarım

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Doktor iğne vermedimi kanama olmş diye pruluton depot diye iğne veriyolar progestanda kullanıyosunz zaten. Dinlenin sakın ağır kaldırmayn iş yapmayın ilşkiye ara verin bi süre benim nacizane fikirlerim siz blrsnz yinede.

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canm yinede sen yat lavabo dışında kalkma ve ilişkiye girme benimde kanamam oldu yatdim sürekli çok şükür şuanda iyiyiz sende öyle yap

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Canım aynı durum bende de vardı başlangıçta bir hafta yat yerinden kalkma dedi sadece wc için kalkıyordum. Progestan kullanmıştım. Bir hafta sonra gittiğimde artık yatmama gerek olmadığını ama progestana devam etmemi söyledi. 3 kutu progestan kullandım sonraki kontrol zamanında kanama durmuştu çok şükür. Ancak dışarıdan gelen kan olursa hemen gitmen gerekir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ve ilişki kesinlikle yasak canım

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Hayır canım uzanmana gerek yok aynısı bu gebelikte banada dedi ama o ilacı bende kullandım ama 10 gün filan tek kullandım sonra kestim kullanmayı ona rağmen hiçbir şey olmadı bana ve bebeğe 40 hafta oldum şuan korkma boşuna cnm

Tüm sayfalar yüklendi.