Sorum var Kese etrafi kanama

• Konbuyu başlatan Aksekili
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aksekili tarafından oluşturulan Kese etrafi kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 213 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kese etrafi kanama
Konbuyu başlatan Aksekili
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12
A

Aksekili

Guest
10 +5 günlük hamileyim. Kese etrafında 11 mm lik kanama alanım var. Hastane de yatıyorum. Böyle durumda karşılaşan var mi ?

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
10 +5 günlük hamileyim. Kese etrafında 11 mm lik kanama alanım var. Hastane de yatıyorum. Böyle durumda karşılaşan var mi ?
Hemotomanmı var canım ? İlk hamileliyimde benimde bi gün çok kanamam oldu hastaneye gittik ultrasonla baktılar ve hematoma varmış kaç mm hatırlamıyorum 10gün bikere 15 gün bikere 1 hafta bikere. Yani birsürü hastanelerde yattım. kan durduran serumlar ilaçlar kullandım. eyer bebek büyürse hemotoma yani kan olan alan küçülür ve yok olur dediler ama hematoma büyürse bebeye zarar verir. Sadece ilacımı içip yatım hiç bir yere gitmedim hastane haric. Annemlerden uzakta Başka ülkede yaşıyorum. eşim işte oluyordu. kalkıp yemek yimeye bile korkuyordum bişey olur diye. Çok zor günler geçirdim sonunda kızım çok şükür sağ salim doğuldu 2 yaş 4 aylık inşallah sende sağ salim alırsın kucağına bebeyini

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar