Keseye göre cinsiyet tahmini olan var mı varsa yazabilir misiniz lütfen
N nisagltpk Kayıtlı Üye Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 15 19 Eylül 2023 #1 Keseye göre cinsiyet tahmini olan var mı varsa yazabilir misiniz lütfen
M msnd Kayıtlı Üye Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 19 19 Eylül 2023 #2 nisagltpk' Alıntı: Keseye göre cinsiyet tahmini olan var mı varsa yazabilir misiniz lütfen Ekli dosyayı görüntüle 4497 Genişletmek için tıkla ... Bebeğin kalbi 120 nin altında atıyorsa erkek üzerinde ise kız demişlerdi bizde de aynen l sekilde oldu kalp atışi kaç dedi doktorunuz
nisagltpk' Alıntı: Keseye göre cinsiyet tahmini olan var mı varsa yazabilir misiniz lütfen Ekli dosyayı görüntüle 4497 Genişletmek için tıkla ... Bebeğin kalbi 120 nin altında atıyorsa erkek üzerinde ise kız demişlerdi bizde de aynen l sekilde oldu kalp atışi kaç dedi doktorunuz
N nisagltpk Kayıtlı Üye Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 15 19 Eylül 2023 #3 msnd' Alıntı: Bebeğin kalbi 120 nin altında atıyorsa erkek üzerinde ise kız demişlerdi bizde de aynen l sekilde oldu kalp atışi kaç dedi doktorunuz Genişletmek için tıkla ... Söylemedi doktorum henüz 6 hafta 2 günlüğüm daha dün kalp atışlarını dinledim yeni
msnd' Alıntı: Bebeğin kalbi 120 nin altında atıyorsa erkek üzerinde ise kız demişlerdi bizde de aynen l sekilde oldu kalp atışi kaç dedi doktorunuz Genişletmek için tıkla ... Söylemedi doktorum henüz 6 hafta 2 günlüğüm daha dün kalp atışlarını dinledim yeni
kader3333 Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 366 19 Eylül 2023 #4 nisagltpk' Alıntı: Söylemedi doktorum henüz 6 hafta 2 günlüğüm daha dün kalp atışlarını dinledim yeni Genişletmek için tıkla ... Tek taşa benzemiyor mu bebeğiniz
nisagltpk' Alıntı: Söylemedi doktorum henüz 6 hafta 2 günlüğüm daha dün kalp atışlarını dinledim yeni Genişletmek için tıkla ... Tek taşa benzemiyor mu bebeğiniz
N nisagltpk Kayıtlı Üye Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 15 19 Eylül 2023 #5 kader3333' Alıntı: Tek taşa benzemiyor mu bebeğiniz Genişletmek için tıkla ... Biliyor musunuz dün doktorum da öyle söyledi gerçekten bu senin tektaşın dedi hatta
kader3333' Alıntı: Tek taşa benzemiyor mu bebeğiniz Genişletmek için tıkla ... Biliyor musunuz dün doktorum da öyle söyledi gerçekten bu senin tektaşın dedi hatta
kader3333 Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 366 19 Eylül 2023 #6 nisagltpk' Alıntı: Biliyor musunuz dün doktorum da öyle söyledi gerçekten bu senin tektaşın dedi hatta Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin,
nisagltpk' Alıntı: Biliyor musunuz dün doktorum da öyle söyledi gerçekten bu senin tektaşın dedi hatta Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin,