Kızlar 2. Normal doğumda da kesi ve dikiş oluyor mu?
A Aysima Kayıtlı Üye Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 123 20 Aralık 2021 #1 Kızlar 2. Normal doğumda da kesi ve dikiş oluyor mu?
D Deryaa🌾 Kayıtlı Üye Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 31 20 Aralık 2021 #2 Aysima' Alıntı: Kızlar 2. Normal doğumda da kesi ve dikiş oluyor mu? Genişletmek için tıkla ... İkinci dogumumda ilk dikişler açıldı çok zorlanmadan tekrar dikiş attılar
Aysima' Alıntı: Kızlar 2. Normal doğumda da kesi ve dikiş oluyor mu? Genişletmek için tıkla ... İkinci dogumumda ilk dikişler açıldı çok zorlanmadan tekrar dikiş attılar
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 20 Aralık 2021 #3 Aysima' Alıntı: Kızlar 2. Normal doğumda da kesi ve dikiş oluyor mu? Genişletmek için tıkla ... Bende olmadı canım
Aysima' Alıntı: Kızlar 2. Normal doğumda da kesi ve dikiş oluyor mu? Genişletmek için tıkla ... Bende olmadı canım
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 20 Aralık 2021 #4 Deryaa🌾' Alıntı: İkinci dogumumda ilk dikişler açıldı çok zorlanmadan tekrar dikiş attılar Genişletmek için tıkla ... Bebek mi zorladı yoksa onlar mı eline ha bire sok çıkar öyle mi açıldı korktum şuan
Deryaa🌾' Alıntı: İkinci dogumumda ilk dikişler açıldı çok zorlanmadan tekrar dikiş attılar Genişletmek için tıkla ... Bebek mi zorladı yoksa onlar mı eline ha bire sok çıkar öyle mi açıldı korktum şuan
E Esma nur ktbs Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 460 20 Aralık 2021 #5 Aysima' Alıntı: Kızlar 2. Normal doğumda da kesi ve dikiş oluyor mu? Genişletmek için tıkla ... Aha benim de eski dikişler açılmıştı Deryaa🌾' Alıntı: İkinci dogumumda ilk dikişler açıldı çok zorlanmadan tekrar dikiş attılar Genişletmek için tıkla ... Aha benim de eski dikişler açılmıştı aynen
Aysima' Alıntı: Kızlar 2. Normal doğumda da kesi ve dikiş oluyor mu? Genişletmek için tıkla ... Aha benim de eski dikişler açılmıştı Deryaa🌾' Alıntı: İkinci dogumumda ilk dikişler açıldı çok zorlanmadan tekrar dikiş attılar Genişletmek için tıkla ... Aha benim de eski dikişler açılmıştı aynen
ح حببتى❤️ Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 725 20 Aralık 2021 #6 Sümeyyem♥️' Alıntı: Bende olmadı canım Genişletmek için tıkla ... Ay bnmde kafamda soru işaretiydi bu bnde ikinci çocuğuna hamileyim dikiş atilmazsa çok güzel olur
Sümeyyem♥️' Alıntı: Bende olmadı canım Genişletmek için tıkla ... Ay bnmde kafamda soru işaretiydi bu bnde ikinci çocuğuna hamileyim dikiş atilmazsa çok güzel olur
D Deryaa🌾 Kayıtlı Üye Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 31 20 Aralık 2021 #7 Zeynep41' Alıntı: Bebek mi zorladı yoksa onlar mı eline ha bire sok çıkar öyle mi açıldı korktum şuan Genişletmek için tıkla ... Canım hiç elle bakmadilar bebek biraz kiloloydu ondan oldu
Zeynep41' Alıntı: Bebek mi zorladı yoksa onlar mı eline ha bire sok çıkar öyle mi açıldı korktum şuan Genişletmek için tıkla ... Canım hiç elle bakmadilar bebek biraz kiloloydu ondan oldu
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 20 Aralık 2021 #8 Deryaa🌾' Alıntı: Canım hiç elle bakmadilar bebek biraz kiloloydu ondan oldu Genişletmek için tıkla ... Anladım canım geçmiş olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Aralık 2021 حببتى❤️' Alıntı: Ay bnmde kafamda soru işaretiydi bu bnde ikinci çocuğuna hamileyim dikiş atilmazsa çok güzel olur Genişletmek için tıkla ... Bende 2. Hamileyim inşallah açılmaz
Deryaa🌾' Alıntı: Canım hiç elle bakmadilar bebek biraz kiloloydu ondan oldu Genişletmek için tıkla ... Anladım canım geçmiş olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Aralık 2021 حببتى❤️' Alıntı: Ay bnmde kafamda soru işaretiydi bu bnde ikinci çocuğuna hamileyim dikiş atilmazsa çok güzel olur Genişletmek için tıkla ... Bende 2. Hamileyim inşallah açılmaz
? ... Moderator Mod Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 2,331 20 Aralık 2021 #9 Aysima' Alıntı: Kızlar 2. Normal doğumda da kesi ve dikiş oluyor mu? Genişletmek için tıkla ... Bebek kiloluysa oluyor.Ama kilolu değilse olmuyor canım.
Aysima' Alıntı: Kızlar 2. Normal doğumda da kesi ve dikiş oluyor mu? Genişletmek için tıkla ... Bebek kiloluysa oluyor.Ama kilolu değilse olmuyor canım.
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 20 Aralık 2021 #10 حببتى❤️' Alıntı: Ay bnmde kafamda soru işaretiydi bu bnde ikinci çocuğuna hamileyim dikiş atilmazsa çok güzel olur Genişletmek için tıkla ... Hurmayı bol ye
حببتى❤️' Alıntı: Ay bnmde kafamda soru işaretiydi bu bnde ikinci çocuğuna hamileyim dikiş atilmazsa çok güzel olur Genişletmek için tıkla ... Hurmayı bol ye