Kilo alma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Kilo alma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,472 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo alma
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Üzülme kuzum önemli olan oğlusunun sağlığı kilo verilir nolur bide bunu kendine dert etme bebeğe yarayacak şeyler ye bebeğin kilosundan endişe ediyorsan eğer ama bence paşa gayet sağlıklı öğünleri cogalt ama her öğün azar azar ye kuzum 😘

Selam anneler bugun saglik ocanda kontrolum vardi gttikce kilo almya basladim ve ebe bana hamur islerini tatliyi ve abur cuburu kes biraz desi peki bebgim kilo aliomudur sizce ben kilo aldikca
Canım bebek kilo aldım diye çok çok yeme bebeğe yarayan şeyler ye çok yemekte çok kilo aldırır. Ben 9 kilo aldım 3 kilosu bebekti yani çok kilo almadım ama bebeğimde zayıf değildi iyiydi yani canım yediklerine biraz dikkat et sonra sana zor olur vermesi 😘😘ama çok yemeden kendiliğinden alıyorsan hiç kafana takip üzülme canım senin elinde olan bişey değil verirsin sonra

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Selam anneler bugun saglik ocanda kontrolum vardi gttikce kilo almya basladim ve ebe bana hamur islerini tatliyi ve abur cuburu kes biraz desi peki bebgim kilo aliomudur sizce ben kilo aldikca
Ben internetten araştırıp bebeğe kilo aldıran şeyleri yedim hep şuana kadar da sadece bebişim aldı😂😂bu ay biraz tatlı kaçamağı yaptım hemen almaya başladım😢

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Üzülme kuzum önemli olan oğlusunun sağlığı kilo verilir nolur bide bunu kendine dert etme bebeğe yarayacak şeyler ye bebeğin kilosundan endişe ediyorsan eğer ama bence paşa gayet sağlıklı öğünleri cogalt ama her öğün azar azar ye kuzum 😘
Canım bebek kilo aldım diye çok çok yeme bebeğe yarayan şeyler ye çok yemekte çok kilo aldırır. Ben 9 kilo aldım 3 kilosu bebekti yani çok kilo almadım ama bebeğimde zayıf değildi iyiydi yani canım yediklerine biraz dikkat et sonra sana zor olur vermesi 😘😘ama çok yemeden kendiliğinden alıyorsan hiç kafana takip üzülme canım senin elinde olan bişey değil verirsin sonra
Ben internetten araştırıp bebeğe kilo aldıran şeyleri yedim hep şuana kadar da sadece bebişim aldı😂😂bu ay biraz tatlı kaçamağı yaptım hemen almaya başladım😢
Bende 55 le hamile kaldım şuan 63 olmuşum eczanede tartıldım doğruysa tabi 6 ayda sekiz kilo olmuşum ben ya
Galiba bebge kilo aldiran yiyecekelri yimem lazim artikcok fazla yiodum hele tatli ve hamur islerini😀👶🏻🖤

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Galiba bebge kilo aldiran yiyecekelri yimem lazim artikcok fazla yiodum hele tatli ve hamur islerini😀👶🏻🖤
Sen nasıl mutlu olacaksan sağlığını da tabi etkilemeyecek şekilde ye iç hamileliğinin tadını çıkar önemli olan sen ve bebeğin kilo alınır verilir kötü insanlar elbet moralini bozmaya çalışır duyma takma değmez 🥰😊

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm her yediğin şeyden bebek kilo almaz..bebek belirli şeylerden kilo alir.. kilo almak istemiyorsan ebenin dediği gibi hamur işlerinden ve tatlıdan uzak dur fazla yeme

Tüm sayfalar yüklendi.