Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar şuan 5.ayi bitirdim ve 9 kilo aldım. Bu kadar sürede bu kiloyu nasıl aldım bende bilmiyorum. Son 3 haftada göbeğim fırladı yerinden bu kadar kilo almam normal mi. Dikkat etmeye çalışıyorum ama ise yaramıyor sanırım.
Arkadaşlar şuan 5.ayi bitirdim ve 9 kilo aldım. Bu kadar sürede bu kiloyu nasıl aldım bende bilmiyorum. Son 3 haftada göbeğim fırladı yerinden bu kadar kilo almam normal mi. Dikkat etmeye çalışıyorum ama ise yaramıyor sanırım.
Kilo lara hiç takılma bende öyle aidat öderken yönetici kadın gördü aaaa çok şişmiş sin dedi bende 39 haftalık hamileyim 15 kilo aldım belli bı haftadan sonra kilo alımı duruyor canını sıkma belli başlı sağlıklı şeyler ye sana sana şunu ye bunu ye demem canin çekiyorsa ucundan tadına baksanda olur
Sağlıklı besleniyorsan tartıdaki rakama takılma bence. Sürekli şeker hamur işi vs yemek iyi değil tabi ki ama düzgün besleniyorsan be kilo alıyorsan çok da yapacak bir şey yok.
Ben kafaya takmamak için doktora gittikçe tartılıyorum sadece.