Kilo sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tynlyla tarafından oluşturulan Kilo sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 597 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo sorunu
Konbuyu başlatan Tynlyla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sunny

Tynlyla

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar şuan 5.ayi bitirdim ve 9 kilo aldım. Bu kadar sürede bu kiloyu nasıl aldım bende bilmiyorum. Son 3 haftada göbeğim fırladı yerinden :) bu kadar kilo almam normal mi. Dikkat etmeye çalışıyorum ama ise yaramıyor sanırım.

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar şuan 5.ayi bitirdim ve 9 kilo aldım. Bu kadar sürede bu kiloyu nasıl aldım bende bilmiyorum. Son 3 haftada göbeğim fırladı yerinden :) bu kadar kilo almam normal mi. Dikkat etmeye çalışıyorum ama ise yaramıyor sanırım.
Ben 53le qebe kalmıştım 70 kiloyla doquma qirmistim kuşum kizim 3800 doqmstu. Yani 13 yada 10 kilo almışım. Şuan 58 kiloya düştüm. Bence çok almamssn sende bebise aliyosn sanırım

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kilo lara hiç takılma bende öyle aidat öderken yönetici kadın gördü aaaa çok şişmiş sin dedi bende 39 haftalık hamileyim 15 kilo aldım belli bı haftadan sonra kilo alımı duruyor canını sıkma belli başlı sağlıklı şeyler ye sana sana şunu ye bunu ye demem canin çekiyorsa ucundan tadına baksanda olur

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Sağlıklı besleniyorsan tartıdaki rakama takılma bence. Sürekli şeker hamur işi vs yemek iyi değil tabi ki ama düzgün besleniyorsan be kilo alıyorsan çok da yapacak bir şey yok.

Ben kafaya takmamak için doktora gittikçe tartılıyorum sadece.

Tüm sayfalar yüklendi.