Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bol bol su iç canım aşırı yağlı ve hamur işinden uzak durursan fast food özellikle mevsim sebze meyvelerinden kuruyemiş filan dengeli yersen kilo alımını dengede tutabilirsin
Bunye meselesi biraz da, zayif gebe kalan daha hizli kilo alıyor cok normal.
Düşük karbonhidrat, yuksek proteinli beslenme, ogun aralarinda yoğurt, süt ve ceviz,findik, badem toplam bir avucu gecmeyecek, ve her gun yürüyüş mutlaka.
Bunlari yap kilo alimin yavaslar, bebegin kilo alır.
Bol bol su iç canım aşırı yağlı ve hamur işinden uzak durursan fast food özellikle mevsim sebze meyvelerinden kuruyemiş filan dengeli yersen kilo alımını dengede tutabilirsin
Bunye meselesi biraz da, zayif gebe kalan daha hizli kilo alıyor cok normal.
Düşük karbonhidrat, yuksek proteinli beslenme, ogun aralarinda yoğurt, süt ve ceviz,findik, badem toplam bir avucu gecmeyecek, ve her gun yürüyüş mutlaka.
Bunlari yap kilo alimin yavaslar, bebegin kilo alır.
Gebelik sekerin varmi peki? Baya almissin dengeli saglikli beslenmek en guzeli ben seker ve tansiyondan diyetli besleniyodum gunluk 2000kalorilik saglikli seyler yiyerek zor oluyordu ama mecbur yapiyosun bebis icin toplam7 kilo almistim ama gel gorki suan oyle yapamiyorum bebek icindi hersey
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Odem olmussundur bide benim ayaklar balon gibiydi dikkat etmelisin kuzum ekmek cok yeme yumurta balik yogurt bol yesillik ve gunde 2 3 adet ceviz mutlaka ye