kilo 👶🤱

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan kilo 👶🤱 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,118 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kilo 👶🤱
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍
GÜZEL ANNELER BEBEKLERİNİZ 1 AYI BİTTİGİNDE KAÇ KİLO ALDI BEN AZ ONCE SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM BEBEĞİM 4 MARTTA DOĞDU 50 CM VE 3150 GRAM DOĞDU 1 AY OLDU İKİ GÜN ÖNCE 54 CM OLMUŞ VE 4350 GRAM İYİMİ SİZCE 💁🤷
Her ay 1 kilo alması
2-3 cm uzaması normal kabul ediliyor

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Peki sütuu artırmak için birşeyler yapiyimusin bnimki yetmiyo MMA takviyesi yapıyorum oyuzden soruyorum cnm yanlış anlma
İnan ki doğduğu günden beri yememe içmeme çok dikkat ediyorum gazlı içecekler içmiyorum ekmek tüketmiyorum tahin helvası yiyorum çok çok su içiyorum sulu şeyler yiyorum özellikle internetten araştırdım süt yapan yiyecekler diye ona göre besleniyorum yoğurt yiyorum tavuk yiyorum et yiyorum sağlıksız şeyler yemiyorum gaz yapan şeyler asla yemiyorum acı yiyemiyorum hazır paketlenmiş ürünlerde yemiyorum tatlımı kurabiye mi kekimi hepsini kendim evde yapıyorum İnşallah seni de sütün bol bol gelir mamaya gerek kalmaz

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
İnan ki doğduğu günden beri yememe içmeme çok dikkat ediyorum gazlı içecekler içmiyorum ekmek tüketmiyorum tahin helvası yiyorum çok çok su içiyorum sulu şeyler yiyorum özellikle internetten araştırdım süt yapan yiyecekler diye ona göre besleniyorum yoğurt yiyorum tavuk yiyorum et yiyorum sağlıksız şeyler yemiyorum gaz yapan şeyler asla yemiyorum acı yiyemiyorum hazır paketlenmiş ürünlerde yemiyorum tatlımı kurabiye mi kekimi hepsini kendim evde yapıyorum İnşallah seni de sütün bol bol gelir mamaya gerek kalmaz
İnsallh cnm ya dediğin gibi olur ya

Tüm sayfalar yüklendi.